Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PVC Isıyla Büzülen FİLMİN AVANTAJLARI VE PERFORMANSI
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PVC Isıyla Büzülen FİLMİN AVANTAJLARI VE PERFORMANSI

2023-03-27

Son şirket haberleri PVC Isıyla Büzülen FİLMİN AVANTAJLARI VE PERFORMANSI

 

PVC büzülme filmitorba, ısıyla yapıştırılan ambalajlarda en sık kullanılan ısıyla daralan malzemedir.Sıcak hava üfleme yoluyla, son derece şeffaf ısıyla daralan film, ürünün yüzeyine sıkıca yapıştırılabilir, böylece ürün kalitesi, toz geçirmez ve nem geçirmezliği iyileştirilir ve ürünün yeni ve mükemmel bir paketleme etkisi sunması sağlanır.

 

Isıyla daralan filmin avantajları

Kolay kullanım ve yüksek verim: Yeşil ve çevreci streç film ve pre-stretch teknolojisi sayesinde özel paketleme makinelerine ve özel paketleme yerlerine ihtiyaç duymadan kullanımı oldukça emek tasarrufu sağlamaktadır.

Aynı ağırlıkta, bu çevre dostu streç filmin her bir rulosunun uzunluğu, sıradan streç filmin her bir rulosunun uzunluğunun iki katından fazladır, bu da paketleme sırasında film rulolarını değiştirme sıklığını azaltabilir ve ayrıca nakliye, paketleme ve maliyetlerden tasarruf sağlayabilir. dağıtım.

PVC'nin benzersiz özellikleri (yağmur geçirmez, yanmaz, anti-statik, kolay kalıplanabilir) ve PVC'nin düşük girdi ve yüksek çıktısı nedeniyle, inşaat malzemeleri endüstrisinde ve ambalaj endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Isıyla daralan film, yüksek şeffaflığa, iyi parlaklığa ve büzülmeye sahiptir.Yüksek oran ve yüksek özellikler.

 

 

Advantages and Performance of PVC Heat Shrink Film

 

yapmak için dikkat

PVC shrink film fabrika üretimi shrink film, PVC shrink film tedarikçileri aşağıdaki noktalara dikkat etmenizi tavsiye eder.

1. Pafta kafası temizlenmeli ve içine yanmış plastik düşmemelidir.Çıplak gözle görülebiliyorsa hemen çıkarılmalıdır.

2, kağıt boru uzun veya kısa değil hizalanmalıdır.

3、Paketleme sırasında çarpışmamaya dikkat edin, çatlak kenarlar ve köşeler gibi kalite sorunlarına neden olun.

4、Güzelliği etkilemekten kaçınmak için yüzey kırışıklıklarının ve ortadaki beyaz sıkı çizgilerin görünümünü en aza indirin.

5, kenarları düzgün bir şekilde kesin, filmin düzensiz gerilmesi bitmiş ürünler olarak sevk edilemez.

 

Advantages and Performance of PVC Heat Shrink Film

 

PVC membran ana özellikleri

①Mekanik özellikler: güçlü, hafif, dayanıklı, çizilmez.

②Kimyasal özellikler: atmosferik direnç, kimyasal ve biyolojik testler, yalıtım özellikleri, direnç, ısı yalıtımı, gürültü azaltma.

③Diğer fiziksel özellikler: su geçirmez, yağ geçirmez, hava geçirmez.İsteğe göre sert veya yumuşak, şeffaf veya opak ürünler halinde katlanabilir;yüksek frekanslı kaynak veya ısıyla yapıştırma;renklendirmek ve yazdırmak kolaydır.

④İşleme performansı: mevcut plastik işlemede tüm işleme tekniklerini kullanmak kolaydır.Enjeksiyon kalıplama, ekstrüzyon, halka kalıplama, perdahlama, rotasyonel kalıplama, kaplama vb.

 

Advantages and Performance of PVC Heat Shrink Film

 

Paketleme dizaynı

Shrink film pazarının gelişmesiyle birlikte, shrink film ürünlerinin homojenleştirilmesi giderek daha belirgin hale gelmekte ve çeşitli shrink film üreticileri tarafından üretilen shrink filmler arasındaki farklar küçülmekte ve küçülmektedir.Bu nedenle, shrink film paketleme konusunda daha fazla çaba gösterilmesi, ürün temasını öne çıkarabilir ve tüketicileri çekebilir.Bölümlere ayrılmış shrink film pazarında, farklı türde shrink filmlere yönelik pazar talebini karşılayan PVC shrink film tasarımı, bir üreticinin pazarlama yeteneğini yansıtır.

PVC shrink filmin günlük hayatta yaygınlaşması ile birlikte üreticiler ambalaj tasarımının en başından itibaren sadelik, pratiklik, çevre koruma ve çevre koruma gereksinimlerini karşılamalıdır.Böylece karbon emisyonlarını azaltmak ve sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı sağlamak.PVC shrink filmin günlük hayatta yaygınlaşması ile birlikte üreticiler ambalaj tasarımının en başından itibaren sadelik, pratiklik, çevre koruma ve çevre koruma gereksinimlerini karşılamalıdır.

 

 

Lütfen HYF'yi takip edinshrink film hakkında daha fazla bilgi almak için ayrıca satılık PLA film ve PETG filmimiz var.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.