Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PVC Isıyla Daralan Film UYGULAMA ALANLARI
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PVC Isıyla Daralan Film UYGULAMA ALANLARI

2023-03-20

Son şirket haberleri PVC Isıyla Daralan Film UYGULAMA ALANLARI

Piyasada hangi ürün satılırsa satılsın ambalajı olacaktır.İçecek şişeleri üzerindeki plastik kağıt, ticari mallar üzerindeki plastik film, elektronik ürünler için blister ambalajlar vb. gibi pek çok mal, şekli veya boyutu nedeniyle esnek ambalaj malzemeleri kullanabilir.PVC ısıyla daralan film.

 

Uygulama alanları

Çin'de, ısıyla daralan film esas olarak aşağıdaki üç alanda kullanılmaktadır.

İçecek ambalajı alanında, meşrubat ambalajı, süt ürünleri ambalajı ve saf su ambalajı pazarı için gerekli olan ısıyla daralan filmli meşrubat şişesi etiketlerinin toplam miktarı 100.000 tonun üzerindedir ve yıllık ortalama %18 oranında artmaktadır.

Farmasötik paketleme alanında, ısıyla daralan film, kağıt kutuların yerini alıyor ve ilaç şirketlerinin paketleme maliyetlerini büyük ölçüde azaltıyor.Farmasötik paketleme, esas olarak ilaç ve tıbbi makinelerin paketlenmesi için kullanılan şişeler, kapaklar, kutular ve filmleri ifade eder.

Bira paketleme alanında, geçen yıl Çin'in bira üretimi 51.89 milyon tonu aştı ve yaklaşık 82 milyar bira şişesi gerektiriyor, örneğin % 5'i ısıyla daralan film şişe setlerinin kullanımı, yıllık 50.000 ton tüketim, pazar potansiyeli çok etkileyici.

Şu anda Çin'in plastik ambalaj ısıyla daralan film kullanımı yüzbinlerce ton PVC, PS, PE ve PVC'nin şu anda ısıyla daralan filmin yüksek pazar payına sahip olduğu diğer malzemeleri kullanıyor.Isıyla büzüşen teknolojinin gelişimi, ısıyla daralan filmin pazarlanmasını destekledi, elektronik ürünleri, farmasötik ürünleri ve ambalaj alanındaki diğer endüstrileri kapsayan PVC ısıyla daralan filmi yaparak, ürün yumuşak ambalaj endüstrisinin gelişimini teşvik etti.Aynı zamanda ısıyla daralan etiketler ve daralan kapaklar da geliştirilmiştir.

 

Application Areas of PVC Heat Shrink Film

 

Özellikler

Mükemmel shrink ambalajı elde etmek için uzak kızılötesi radyasyonla doğrudan ısıtılmış PVC shrink film kullanan ısıyla daralan ambalaj makinesi, ambalajı asla etkilemez, istikrarlı ve güvenilir, oyuncaklara, sarf malzemelerine, donanım araçlarına, günlük kullanımlı mağazalara, kimyasal malzemelere ve diğer shrink ambalajlara uygulanır .Ürün, shrink ambalaj makinesine kapatılmış, shrink film olacak, ürün otomatik olarak küçülecektir.

PVC büzülme filmi esas olarak delinme direnci, süper mukavemet, yüksek performans ile birkaç farklı polietilen reçine karışık ekstrüzyon sınıfından yapılmıştır;yüksek çekme mukavemeti, uzama, iyi kendi kendine yapışma, şeffaflık ve diğer özelliklere sahip;Sarma ambalajı için mal paleti üzerine istiflenmiş, paketi daha istikrarlı ve düzenli hale getirebilir, daha süper su geçirmez bir rol oynayabilir.

 

Ambalaj avantajları

PVC büzülme filmi, yüksek delinme direncine, iyi büzülmeye ve belirli büzülme stresine sahiptir.Ağırlıklı olarak çeşitli ürünlerin satış ve nakliye sürecinde ürünleri stabilize etmek, örtmek ve korumak için kullanılır.Shrink paketleme sadece görünüşte güzel olmakla kalmaz, aynı zamanda neme, toza, gevşemeye, hırsızlığa ve toplamaya karşı da koruma sağlar.

 

PVC filmin işlenmesi kolaydır, renklendirilmesi kolaydır, iyi baskı performansına sahiptir ve son derece yüksek baskı çözünürlüğüne sahiptir;PVC filmin bu yüksek büzülme ve mukavemeti nedeniyle, farklı şekillerdeki çeşitli kaplara yakın bir şekilde sığabilir, bu nedenle sadece ince desenler basamaz, aynı zamanda çok farklı şekillere sahip çeşitli yeni ambalaj kaplarının kullanımını da karşılar. içecek ve diğer eşya etiketlerinin kullanımında daha canlı desenlere sahip, rafta görüntüyü ön plana çıkaran, kaplarda beklenmedik bir etki yaratan.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.