Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri ESNEK FİLMİN FAYDALARI
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

ESNEK FİLMİN FAYDALARI

2023-02-02

Son şirket haberleri ESNEK FİLMİN FAYDALARI

Kullanımıesnek filmlerneredeyse her sektörde büyüyor ve işletmeler bunlardan her zamankinden daha fazla yararlanabiliyor.İşte seçmeye değer olmasının beş nedeni.

 

Flexible Film

 

esnek filmler

 

 

1. Özelleştirilebilir

 

Esnek filmler, paketlenen ürünün özelliklerine göre özelleştirilebilme yetenekleri nedeniyle lanse edilir.Çözüm, şekli, boyutu veya görsel ihtiyaçları ne olursa olsun, ambalajınızı benzersiz spesifikasyonlarınıza ve pazar hedeflerinize göre uyarlama esnekliği sağlar.

Özelleştirme öğeleri, netlik, parlaklık ve basılabilirlik gibi görsel nitelikleri de kapsar.Ürününüzü ve markanızı gerçekten göz alıcı bir şekilde sergilemenizi sağlar.Bazı shrink film formülasyonları, buğu veya nem transferini azaltmak için bariyeri güçlendirdikleri için et veya dondurulmuş gıdaların paketlenmesi için idealdir.

 

2. Yeniden kullanılabilir

 

Tüketiciler giderek daha fazla rahatlık sunan seçenekleri ararken, yeniden kullanılabilir çantalar satış için daha fazla fırsat çekiyor.Pazar çekiciliğini daha da artırır.

 

3. Çok yönlü

 

Paketleme çözümlerinin çok yönlülüğü çok önemlidir.Esnek ambalaj filmleri, çok sayıda ürün gereksinimi ve pratiklik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.Dayanıklılık ve yırtılma direnci, güvenli dağıtım ve depolama, tazelik ve gıda güvenliği ile sıcaklık, ışık, nem, gaz gibi çevresel faktörlerden korunmayı ön planda tutan seçenekler mevcuttur.Esnek filmler, çabuk bozulan ürünlerin raf ömrünün uzamasına yardımcı olur ve paket içeriğinin kokusunu maskeleyebilir.

 

4. Çevre dostu

 

Sürdürülebilirlik, her büyüklükteki ambalajlı tüketim malları (CPG) işletmesi için giderek daha önemli hale geldiğinden, sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan ambalaj malzemelerinin kullanılması kritik öneme sahiptir.Uzun ömürlü, kompostlanabilir, biyolojik olarak parçalanabilir bir plastik alternatifi yaratma çabaları sürüyor ve esnek film seçenekleriyle ilişkili geri dönüştürülebilirlik, sürdürülebilirlik ve atık azaltma, ürünlerin tüketicilere çekiciliğini artırabilir.

 

5. Ekonomik faydalar

 

Esnek bir film, ürününüzün belirli boyutlarına göre özelleştirilebildiğinden, kesinlikle gerekenden daha fazla malzeme kullanmaya gerek yoktur.Ürünlerinize uygun olabilir ve üretim maliyetlerinizi düşürme potansiyeline sahip daha yüksek bir ürün-paket oranı sağlayabilir.Esnek ambalaj filmlerinin esnek kullanımı, örneğin etiketleme veya kapatma maliyetlerini ortadan kaldırarak ambalaj sisteminizi basitleştirmeye yardımcı olabilir.

Ayrıca, yüksek kaliteli film kullanmak, oluklu paletler gibi ek paketleme elemanlarına olan ihtiyacı ve buna bağlı maliyetleri azaltabilir.

 

Yani kullanıma hazıresnek filmişinizde?Bize Ulaşınücretsiz fiyat teklifi için her zaman.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.