Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Isıyla Büzülen FİLMİN ÖZELLİKLERİ
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Isıyla Büzülen FİLMİN ÖZELLİKLERİ

2023-06-12

Son şirket haberleri Isıyla Büzülen FİLMİN ÖZELLİKLERİ

Isıyla daralan filmlere termoplastik film de denir.Yaygın olarak kullanılan malzemeler PVC/PE/PLA/PET vb. Şampuan duş jeli, cilt bakım ürünleri, cep telefonları, kırtasiye malzemeleri, kapı ve pencereler, alüminyum malzemeler vb. .Isıyla Daralan Film, Paketlenen Ürünü Nasıl Çeker?

 

Isıyla büzülebilir filmi çekmenin yaygın yöntemi genellikle bir saç kurutma makinesi kullanmaktır.Önce ısıyla daralan poşetin boyutunu belirleyin, ardından ürünü poşete koyun, ağzını kapatma makinesi ile kapatın ve son olarak sıcak hava silindiri ile ısıtın ve küçültün.Kendi memnuniyetinizin etkisi tamamlanır;İkincisi, ısıyla daralan paketleme için tam otomatik bir paketleme makinesi kullanmaktır, her şeyden önce, ısıyla daralan filmi (bu çoğunlukla katlama filmi kullanmak için gereklidir) makineye yerleştirir ve ardından delinir, ürünü koyar, mühürler ve keser. , doğrudan paketleme makinesi fırın ısıtma ve büzülme yoluyla, fırın çıktıktan sonra, büzülmenin etkisi tamamlanır!

 

PVC ısıyla daralan film, PE ısıyla daralan film gibi birçok ısıyla daralan film türü vardır.Çevre dostu PLA Shrink Film, PET ısıyla daralan film ve diğer malzemeler.

 

Food PLA Flexible Film

 

Gıda PLA Esnek Film

 

Büzülme filmi büzülme özellikleri:

 

1. Sağlıklı ve çevre açısından güvenli, güçlü ve soğuğa dayanıklı, bükülmelere ve dönüşlere karşı dayanıklı, kolay ve yüksek frekanslı işleme için seçilmiş hammaddeleri kullanmak;

2, büzülme oranı büyüktür, ısıyla büzülmeden sonra sıkıca sarılabilir, ayrıca ısıyla büzüştükten sonra düz bir torbaya (torbanın her iki ucunda açıklık) yapılabilir, açıklığın uçları eşyayı kaldırabilir, kolay taşımak;

3, iyi şeffaflık, %80 ışık geçirgenliği, ürünleri, görünmez promosyon ürünlerini görüntüleyebilir, aynı zamanda lojistik bağlantıdaki dağıtım hatalarını da azaltabilir;

4, neme dayanıklı, su geçirmez, toz geçirmez, sadece iyi bir paketleme etkisi elde etmekle kalmaz, aynı zamanda ürünü güzelleştirir, aynı zamanda ürünün korunmasında da rol oynar.

 

Peki, ısıyla daralan bir film seçerken, ürününüze uygun bir ısıyla daralan filmi nasıl seçersiniz?AşağıdakiÇok Amaçlı Shrink Film Üreticisionları tek tek tanıtmak için size gelecek.

 

PVC ısıyla daralan film, on yardımcı malzeme ile karıştırılmış PVC'den yapılmış iki zamanlı bir üflemeli kalıplamadır.İyi şeffaflık, kolay büzülme, yüksek mukavemet, büzülme kullanıcı ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir, güçlü çalışma, vb. özelliklerinin yanı sıra benzersiz pvc performansı (yağmur, yangın, antistatik, kolay şekillendirilebilir) ve pvc düşük girdi, yüksek çıktı Özellikler, kullanıcıların çoğunluğu tarafından iyi karşılanır ve inşaat malzemeleri, paketleme ve diğer sektörlerde yaygın olarak kullanılır.

 

PE büzülen film, şeffaf bir ısıyla daralan filmdir.PE yaygın olarak üç kategoride kullanılır, yani: LDPE HDPE LLDPE Üç polietilen monomeri, bu polietilenleri sentezlemek için kullanılan işlem koşullarının farklı olması dışında aynıdır, dolayısıyla üç farklı polietilen üretilir.Çeşitlilik, üç malzemenin performansında büyük farklılıklar vardır;tüm paketin şarap, teneke, maden suyu, çeşitli içecekler, kumaş ve diğer ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

PLA, polilaktik asit filmi veya PLA filmi olarak adlandırılan ekstrüde edilir veya filme alınır.Mısır, buğday ve manyok gibi nişastalı organizmalara dayanır.Glikoz elde etmek için enzim tarafından ayrıştırılır ve daha sonra laktik asit haline getirmek için yumuşak asit bakterileri tarafından fermente edilir.Biyokimyasal olarak parçalanabilen termoplastik polyesterden sonra, polilaktik asit iyi biyouyumluluğa, çevre güvenliğine, toksisiteye, iyi mekanik özelliklere ve ışık şeffaflığına ve iyi işleme performansına sahiptir.Malç film, gıda ambalaj poşetleri, ilaçlar vb. kullanılabilir. Yaygın olarak bilinen ambalaj malzemeleriGıda PLA Esnek Film.

 

Isıyla büzülebilir filmin büzülme etkisi gittikçe daha iyi hale geliyor ve işlevsellik güçleniyor.Yaşam kalitesinin artmasıyla birlikte ambalaj filmi çeşitlenmekte ve shrink film gereksinimleri giderek artmaktadır.Çeşitli ürünlerin satışı ve nakliyesinin ana rolü, ürünü stabilize etmek, örtmek ve korumaktır.Isıyla büzülebilir filmin yüksek delinme direncine, iyi büzülmeye ve karşılık gelen büzülme stresine sahip olması gerekir.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.