Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PET, PETG VE RPETG SHRINK FİLM FARKI
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PET, PETG VE RPETG SHRINK FİLM FARKI

2023-03-24

Son şirket haberleri PET, PETG VE RPETG SHRINK FİLM FARKI

PET, artık yalnızca gazlı içecek şişeleri için değil, aynı zamanda kristal olmayan PET, kristal PET kutular ve levhalar için de ambalaj malzemesi olarak giderek daha fazla kullanılmaktadır.Son beş yılda, mühendislik sınıfı PET ve kopolimerler sırasıyla mühendislik ve özel ambalaj malzemeleri için yeni polimer ürünler olarak kullanılmıştır.

HYFprofesyonel bir PETG shrink film üreticisidir ve size PET/PETG/RPETG shrink film arasındaki farkı tanıtmak istiyoruz.

 

PETG

PETG kopolyester birçok kopolyesterden birinin başka bir örneğidir.Asitle modifiye edilmiş PCTA'dan farklı olarak PETG, TPA ve etilen glikol ile birleştirilmiş CHDM diolden oluşan diol ile modifiye edilmiş bir polimerdir.PETG kopolyester kalıplanabilir veya ekstrüde edilebilir ve genellikle şekilsiz doğasını, şeffaflığını korur ve çok büyük kesitlerde bile neredeyse renksizdir.

Düşük sıcaklıklarda bile yüksek sertliğe, sertliğe ve iyi tokluğa sahiptir.PETG, şampuanlar, sıvı deterjanlar, hijyen ürünleri, mineral yağlar ve gıda ambalajları için şeffaf şişeler yapmak üzere 400-450F erime sıcaklıklarında ekstrüde edilebilir ve üflemeli kalıplanabilir.Bu malzeme, gıda teması için FDA standartlarını karşılar.

 

Difference of PET, PETG, and RPETG Shrink Film

 

RPETG

Normal PETG shrink film gibi, öncelikle shrink sleeve etiketler (shrink etiketler) yapmak için kullanılır.Baskı yöntemleri, mürekkepler, yapıştırıcılar ve kılıflar dahil olmak üzere kullanım sürecinde herhangi bir değişiklik gerekmez.Sıradan PETG shrink filmin tüm avantajlarına ve performansına ek olarak, CO2 emisyonlarını azaltarak daha çevre dostudur.Bir şişe geri dönüştürülmüş üründen 10 adet küçültme etiketi yapılabilir.

RPETG küçültme filmiyiyecek, içecek, butik bira, şarap ve alkollü içkiler, beslenme ürünleri, özel marka, ev ürünleri, kişisel bakım, otomotiv vb. gibi farklı alanlarda shrink etiketler için kullanılabilir.

 

Difference of PET, PETG, and RPETG Shrink Film

 

EVCİL HAYVAN

PET'in gazlı içecek ambalajlama malzemelerinde başarılı bir şekilde kullanılması, sağlamlığı ve berraklığı, yönlendirme yetenekleri, mükemmel ekonomik değeri ve yüksek hızlı şişe işleme teknolojisinin geliştirilmesinden kaynaklanmaktadır.PET içecek kutuları hafiftir, kırılmaz, tekrar kullanılabilir ve çok iyi hava geçirmezliğe sahiptir, bu da onları üreticiden tüketiciye kadar tüm aşamalarda işçilik, enerji ve maliyet tasarrufu sağlar.

PET kopolimeri yavaşça kristalleşir ve bu da çok çeşitli işleme koşullarında yüksek kaliteli meşrubat şişeleri üretmesini sağlar.Bir ekstrüzyon üflemeli kalıplanabilir polimer de mevcuttur.Bu malzeme, uygun ekstrüzyon üflemeli kalıplama ekipmanında kolayca işlenebilen mükemmel erime mukavemetini yavaş kristalleşme hızıyla birleştirir.

PET'in diğer son kullanımları, filmlerin ve levhaların ekstrüzyon kaplaması ve ekstrüzyon kalıplaması içindir.PET, pişirilebilir karton ambalajlar için bir ekstrüzyon kaplama malzemesi olarak kullanılır ve kristalin PET (CPET), fırınlarda tabaka yapmak için bir temel malzeme olarak da kullanılabilir.

 

 

Filmli shrink sleeve satın almak istiyorsanız, lütfenBize mesaj gönder,Ayrıca satılık PLA film ve PVC filmimiz var.

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.