Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PVC Shrink Filmin Özellikleri
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PVC Shrink Filmin Özellikleri

2023-07-13

Son şirket haberleri PVC Shrink Filmin Özellikleri

PVC Shrink Filmlersu geçirmezlik, alev geciktirme, nispeten düşük maliyet ve yüksek verim nedeniyle ambalaj endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.Ancak PVC shrink filmi oluşturmanın zorluğundan dolayı çok miktarda plastikleştirici eklemek gerekir.Yüksek sıcaklık ve yüksek kaliteli ortam altında, ısıyla daralan filmdeki plastikleştirici ve vinil klorür monomer çözülecektir.Gıda ambalajları ile direkt temas halinde kullanılması tüketimde sağlık risklerine yol açacaktır.

 

PVC shrink film ürünleri, toksik olmayan ve çevre koruma, yüksek şeffaflık, yüksek büzülme, iyi ısıl sızdırmazlık performansı, yüksek yüzey parlaklığı, iyi tokluk, yüksek yırtılma direnci, düzgün ısıyla büzülme ve tam otomatik yüksek hızlı paketleme için uygun özelliklere sahiptir.Gıda, ilaç, içecek, alkol, elektrikli ürünler, elektronik ürünler, oyuncaklar ve diğer ürün ambalajlarında kullanılır.Özellikle mükemmel büzülme özellikleri, onu toplu paketleme için ilk tercih haline getiriyor.Gıda, tekstil, ilaç, kimyasal yapı malzemelerinin ve diğer ürünlerin ambalajlanmasında kullanılır.

 

PVC Shrink Films

 

PVC Shrink Filmler

 

PVC büzülme filmi esas olarak etilen bazlı PVC reçineden yapılır, bir düzineden fazla yardımcı malzeme türü ile birleştirilir ve daha sonra iki kez şişirilir, bu nedenle genel ürün çok iyi şeffaflık ile karakterize edilir ve genel gerilme büzülmesi çok güçlüdür.Kullanım süreci Kalite gücü çok yüksektir, bu kesinlikle ürünün çekmesini garanti eder.Kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir.

 

Artık PVC shrink film kullanımının çok popüler olduğu söylenebilir, otel ürünleri ve gıda ambalajlarında yaygın olarak kullanıldığı gibi günlük hayatta, günlük ihtiyaçlarda, el sanatlarında veya sağlık ürünlerinde ve diğer ilaçlarda bazı yaygın spor ekipmanları, elektronik vb. kullanılacakŞeffaf PVC Shrink Filmesas olarak tüm ürün ambalajının güzelliğini garanti eden ambalaj için kullanılır.

 

Ambalaj sektörünün giderek gelişmesiyle birlikte, ısıyla daralan filmler, gelecekte plastik sektörünün en sıcak noktalarından biri olacaktır.Pazarda yer edinebilmek için,Çok Amaçlı Shrink Film Üreticileribeyinlerini, kaynaklarını ve malzemelerini harcadılar ve rekabet kızıştı.Bu, endüstrinin hızlı gelişmesine yol açmıştır ve plastik filmler en büyük malzeme kategorisidir.Çoğu şrink ambalaj ısıtıldığında, bir PVC şrink film gibi büzülecektir.Kısa süreli sıcak hava etkisi, paketlenen ürünlerin hızla çekmesini sağlar.Düzensiz şekillere sahip ürünler en pratik olanıdır.Film, paketlenecek ürünün şekline göre büzülebilir.Bu nedenle, ambalaj endüstrisinde PVC shrink filme olan talep hala çok fazladır.

 

PVC shrink filmin avantajları:

 

1. Ambalajı daha istikrarlı ve düzenli hale getirmek ve daha güçlü bir su geçirmez etkiye sahip olmak için paletlerin üzerine yığılmış malları sarın;

2, yüksek çekme mukavemeti, büyük uzama, iyi kendinden yapışma, yüksek şeffaflık ve diğer özellikler;

3. Shrink film, ısıyla daralan film, delinme direnci, süper mukavemet ve yüksek performans ile birkaç farklı poliolefin reçinesinin karıştırılması ve ekstrüde edilmesiyle yapılır.

 

İçecekler, günlük kimyasallar, ilaçlar ve bira gibi çeşitli sektörlerdeki tanınmış işletmelerin araştırılması sonucunda, ısıyla daralan ambalaj teknolojisinin onaylanmasının en büyük nedenlerinin maliyetleri azaltabilmesi, satışları artırabilmesi ve raf teşhir efektlerini artırın.

 

PVC iyi şeffaflığa, iyi yağ direncine, su buharı ve oksijene karşı iyi bariyer özelliklerine ve asitler, alkaliler ve tuzlar gibi birçok maddeye karşı iyi korozyon direncine sahiptir.Polivinil klorür reçinesi ve toksik olmayan katkı maddeleri kullanılarak, ulusal standartları karşılayan ve içecek, gıda ve ilaç ambalajlarıyla doğrudan temas eden plastik ambalajlar yapılabilmektedir.Ancak vinil klorür monomer içeriği standardı aştığında veya uygun olmayan katkı maddeleri seçildiğinde, polivinil klorür ambalaj filmlerinin kullanımı sırasında gıda ile temasında güvenlik sorunlarına neden olabilir.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.