Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri TAM GÖVDE SHRINK BANT & SLEEVES
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

TAM GÖVDE SHRINK BANT & SLEEVES

2018-01-22

Son şirket haberleri TAM GÖVDE SHRINK BANT & SLEEVES

TAM GÖVDE SHRINK BANT & SLEEVES


Markayı etkilemek için şekli ve rengi birleştirin


Raf varlığınızı artırın ve tüm vücutta shrink sleeve'leri kullanarak rekabette öne çıkın. 360 ° tam vücut kapsama alanıyla, markanızı tanıtmak ve mesajınızı tüketicilere ulaştırmak için sahip olduğunuz alanı en üst düzeye çıkaracaksınız. Shrink etiketleri herhangi bir benzersiz konteynere uyacak ve rafı temyizini maksimum seviyeye çıkarmak için tasarlanmış plastik kaplar için büzülme bantları alabilirsiniz. PET (G), PVC, OPS ve PLA Shrink Sleeve'ler sağlıyoruz. Olanakları düşünün ve bunu gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olacağız.


Shrink sleeve etiketleri, üstün 360 ° dekorasyon sağlayan esnek bir film üzerine basılmıştır. Bir kez ısıtıldığında, bu film herhangi bir boyut ve şekilli konteynere uygun estetik olarak çekici bir dekorasyon oluşturur. Bu çekici ambalaj, her türlü raf alanı için son kullanıcı çekiciliği sağlar.
Çevre konusunda endişeli misiniz? Biz de öyle! Bu yüzden PET Geri Kazanım akışından istenmeyen materyalleri ortadan kaldırmak için Tam Vücut Shrink Sleeve'lerini tanıttık. Tam Vücut Shrink Sleeve'larının size ve müşterilerinize ürün geri dönüşümü nasıl yardımcı olabileceğini bize sorun!


NEDEN SHRINK SLEEVE ETİKETLERİNİ SEÇİN?

1) Bir pazarlama bakış açısından, ürününüzü her açıdan teşvik etme kabiliyeti oldukça cazip. Gerekli raf alanı ayarlanabilir olarak ürününüzün satıcılara satılmasını kolaylaştırır.


2) Bizim shrink bantları geri dönüşüm dostu. Bantlar kolayca çıkarılır ve tüm şişenin veya konteynerin en az atıkla geri dönüştürülmesini sağlar.


3) Tüm gıda ve farmasötik ürünler için kurcalanmaya açık bantların uygulanması çok kolay. Müşterilere ve satıcılara gönül rahatlığı sağlamanın yanı sıra, yasal gereklilikleri yerine getirirler.


Ürününüzün küçültme etiketleri ile farkındalığını artırmak hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bugün bize ulaşın! Birlikte, film, bitirme ve ihtiyacınız olabilecek özel uygulamalar için seçenekleri tartışacağız.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.