Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri SHRINK WRAP HAKKINDA NE KADAR BİLGİSİNİZ?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

SHRINK WRAP HAKKINDA NE KADAR BİLGİSİNİZ?

2023-02-06

Son şirket haberleri SHRINK WRAP HAKKINDA NE KADAR BİLGİSİNİZ?

Ürün getirmekShrink ambalajın esnekliği, dayanıklılığı ve diğer değerli faydaları sayesinde tüketiciler için olağanüstü bir deneyimdir.Sadece bir rulo doğru shrink film ve bir ısıtma kaynağıyla, ürünlerinizi hava koşullarına ve kurcalamaya karşı korumak için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahipsiniz.Bu kılavuz size shrink filmin ne olduğu, shrink film özellikleri, yaygın olarak kullanılan shrink filmler ve daha fazlası hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri sağlayacaktır.

 

PVC Shrink Film

 

PVC Shrink Film

 

Shrink Film Nedir?

 

 

Shrink film (shrink film olarak da bilinir), bitmiş ürünlerin paketlenmesinde kullanılan çok yönlü bir polimer malzemedir.Filme ısı uygulayarak, filmin yerleştirildiği öğenin etrafında sıkıca büzülmesini katalize eder.Düzgün soğutulduğunda, film bu durumda kalacaktır.Shrink film böylece ürünün etrafında şeffaf, uzun ömürlü bir koruyucu bariyer oluşturur.

 

 

Shrink Filmin Özellikleri

 

 

Shrink filmin 6 özelliği aşağıda detaylandırılmıştır.Bunlar, ürün ambalajı için kullanılırken dikkate alınması gereken önemli hususlardır.

 

Küçültme Kuvveti

 

Büzülme kuvveti genellikle size büzülme filminin ürününüze uygulayacağı kuvvet miktarını söyler.Büzülme kuvveti, birden çok öğeyi paketlerken ve hasar görmemiş olmalarını istediğinizde önemli bir rol oynar.Bu, özellikle küçük bir kağıt destesini veya hafif karton kutuları paketlerken geçerlidir.

 

Yönlendirmeyi Küçült

 

Shrink filmler çift eksenli olarak yönlendirilir ve tercihen yönlendirilir.Çift eksenli yönlendirilmiş filmler her iki yönde de eşit olarak küçülür.Tercihen yönlendirilmiş filmler her iki yönde de farklı şekilde küçülür.Tercihen yönlendirilmiş filmlerin avantajı, ürün bozulmasını önlemek için daha az filmin kullanılabilmesidir.

 

Nem iletim hızı

 

Ambalajın içine ve dışına nem iletiminin düşük olması önemlidir ve raf ömrünü uzatmak için bu özelliğin farkında olmalısınız.

 

buğu önleyici

 

Buğu önleyici filmler, film üzerinde nem oluşumunu azaltmak için gıda ürünlerinde kullanılır.Nem, ürünün filmden görüntülenmesini engelleyebilecek bir sis oluşturabilir.

 

Delinme ve yırtılma direnci

 

Bu, filmi gerçekten kırmanın ne kadar zor olduğunu ve delindikten sonra filmi yırtmanın ne kadar zor olduğunu ölçer.Tipik olarak, yüksek delinme direncine sahip filmler yırtılmaya karşı daha az dirençlidir.Bu değiş tokuşu yapmanız gerekiyorsa, daha önemli olan özelliği seçin.Gerçek ürüne kolay erişim ile ürün güvenliğini dengeleyen bir shrink film seçin.Kullanmadan önce filmin zayıflamasını önlemek için büzülme ambalajını serin bir saklama alanında sakladığınızdan emin olun.

 

kokular

 

Koku bariyeri filmleri, kabul edilemez kokuların paketinize girmesini veya paketinizden çıkmasını önlemek için kullanılır.Hoş olmayan bir kokuya sahip bir ürün satın alan müşterilerinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

 

PVC Shrink Film

 

PVC Shrink Film

 

PVC streç film

 

 

Polivinil klorürperakende ve nakliye ürünlerini korumak için kullanılan en yaygın streç film malzemesidir.

Sert PVC formları dayanıklıdır ve inşaat projeleri ve ev ürünleri gibi uygulamalarda kullanılabilir.Ambalajlamada PVC hem sert hem de esnek yapılar için uygundur.

PVC, yapı ve inşaat endüstrisinin yanı sıra sağlık, elektronik ve otomotiv endüstrilerindeki birçok uygulamada kullanılmaktadır.Borular ve dış cephe kaplamasından kan torbaları ve tüplere, tel ve kablo yalıtımına, ön cam sistemi bileşenlerine, blister ambalajlara, flip-top'lara ve daha fazlasına kadar çok çeşitli ürünlerde kullanılır.PVC shrink film uygulamaları arasında CD'ler ve DVD'ler için ambalajlar, oyun ve yazılım kutuları ve diğer yenilebilir olmayan öğeler yer alır.

Bununla birlikte, PVC'nin önemli dezavantajları vardır.PVC belirli düşük sıcaklıklarda kırılgan hale gelir ve belirli yüksek sıcaklıklarda kırışır.Delindiğinde yırtılma direnci yüksektir, fakat delinme direnci düşüktür.

Shrink film, ürün ambalajınızın görsel çekiciliğini artırmak için parlaklık katar ve son derece arzu edilen perakende görünürlüğü için yüksek kaliteli grafikler yazdırabilirsiniz.her zaman yapabilirsinbize Ulaşınshrink film ile ilgili ücretsiz fiyat teklifi için.

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.