Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Bira Can Etiketlerinin Ambalaj Tasarımının Maliyetleri Nasıl Düşüreceğini ve Satışlarını Artırmasını Nasıl Sağlayacaksınız?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Bira Can Etiketlerinin Ambalaj Tasarımının Maliyetleri Nasıl Düşüreceğini ve Satışlarını Artırmasını Nasıl Sağlayacaksınız?

2017-12-15

Son şirket haberleri Bira Can Etiketlerinin Ambalaj Tasarımının Maliyetleri Nasıl Düşüreceğini ve Satışlarını Artırmasını Nasıl Sağlayacaksınız?

Bira Can Etiketlerinin Ambalaj Tasarımının Maliyetleri Nasıl Düşüreceğini ve Satışlarını Artırmasını Nasıl Sağlayacaksınız?

Yıllar boyunca bira şişelerinin bira ambalajına geldiğinde kalite ve üstünlük kalesi olduğu düşünülüyordu. Bira fabrikaları için, bira dağıtımı için alüminyum kutular kullanma fikri, daha ucuz, daha düşük kaliteli bir alternatif olarak görülmüştür. Aynı şekilde, tüketiciler için alüminyum kutular dengesizliği temsil ediyordu - ki bu da imbiber ağzında korkunç bir metalik tadı bıraktığı iddia ediliyordu. Bugün, uzun süredir devam eden bu mitler bira ambalaj endüstrisinin metal konteynere karşı inanılmaz bir değişim geçirmesinden dolayı yavaş yavaş azaltıldı. Şişe üstünlüğüne yönelik algılar şeffaflaşıyor, çünkü hem küresel hem de el işi büyüklükte olan bira fabrikaları, popüler bir ambalaj malzemesi olarak kutuya ulaştı. Kutular, cam şişelerden daha hafiftir ve distribütörlere gönderilmesi veya bir barbeküye taşınması için harikadır. Ayrıca, teneke kutular daha fazla geri dönüştürülüyor ve ışık engelleyen yetenekleri nedeniyle, ürün daha uzun süre taze kalıyor!

Ambalaj malzemelerinin ve sıvı ürünlerin kalitesi, tüketici memnuniyeti için çok önemli olmakla birlikte, bira kutularının ambalajlarının tasarımı, imbiberleri “Bottom up!” Derken ikna etmede önemli bir faktördür. Tedarikçinin bakış açısına göre, kanıtlar; Bir biranın uygun tasarımı sadece satışları artıramaz, aynı zamanda yapım maliyetlerini de düşürür. Ürünlerini taşıyabilen ve gönderen bira fabrikaları için, etiketleme yöntemlerini seçerken dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır.

Doğru dekorasyon yöntemi, bir bira fabrikasını mümkün olduğunca etiketlerinde en iyi kar marjını elde etmelerini sağlar. Önceden asgari sipariş miktarları gerektiren ön baskı boş kutuların aksine, baskısız kutulara etiket uygulamak daha fazla esneklik sağlar ve maliyet tasarrufu sağlar. Ayrıca, bir bira tasarımına zaman ve kaynak yatırımı yapmak, şirketin marka bilinirliğinin ve genel pazarlama personelinin güçlü bir temsilini sağlayacaktır. Doğru etiket, biralarınız arasında alıcıya büyük bir ilk izlenim yaratan veya sadece mağaza raflarındaki rakipler arasında bir fark yaratan fark olabilir.

Bira Can Etiketi Seçimi

Ne yazık ki, etiket tasarlama yolu tamamen düzgün değil. Bira fabrikaları, özellikle etiketleme ürününün seçimi sırasında etiketlerinin tasarım aşamasında birkaç hıçkırıklıkla karşılaşabilirler. Son zamanlarda bu etiketleme karar sürecine yardımcı olmak için etiketleme endüstrisinde bazı yeni gelişmeler olmuştur. Bu tür bir ürünün bir örneği, bir bidonun her eğrisine uyan, bidon kutuları için büzülme kılıfı etiketlerinin benimsenmesidir. Kol etiketlerinin küçülmesini sağlayan esneklik sayesinde, tasarımcılar şimdi farklı şekillerde kutuyu süsleyebiliyorlar - yukarıdan aşağıya ve 360 ​​derece çevresinde süper yüksek kaliteli grafikler - tasarım seçenekleri neredeyse sınırsız!

Kol Etiketleri Nelerdir?

Shrink sleeve etiketleri, bira ambalaj tasarımcılarının kutularını raftaki parti ömrünü tamamlamasına olanak tanır. Bu etiketler, diğer etiketleme yöntemlerinin düştüğü bira bidonlarına estetik bir cazibe ve fonksiyonel çok yönlülük getirir. Bu son derece çekici etiketler, çoklu baskı teknolojileri kullanılarak, esnek shrink film üzerine basılır ve daha sonra tüplere dönüştürülür. Makine uygulaması için rulo formunda düzleştirilmiş veya el ile uygulama için yığın halinde önceden kesilmişlerdir. Isı shrink tünelinden ısı uygulandığında, film küçülür, küçülür ve kutu şekline sıkı bir şekilde uyar.

Shrink sleeve etiketlerinin kullanımıyla, tasarımcılar artık farklı marka kimlikleri oluşturabilirken, canlı grafikler, metin, bileşen listeleri, UPC kodları ve beslenme bilgisi için alanı en üst düzeye çıkarır.

Tasarımla İlgili Önemli Noktalar

Tasarımın kendisi açısından, markanızın ve ürününüzün en önemli yönlerinin neler olduğunu ve bunları buna göre dahil etmeyi göz önünde bulundurmanız şarttır. Markanız ağırlıklı olarak içerik-yönüne odaklanıyorsa, kutuda bunu vurguladığınızdan emin olun! Ya da biranızın harika bir hikayesi varsa, etiketinizin bunu yüksek ve anlaşılır kıldığından emin olun. Bu, shrink sleeve etiketlerinin yardımıyla gerçekleştirilebilir. Etiketiniz için grafiklerin geliştirilmesinin çok önemli olduğunu ve ürününüzün gerçekten gönderilip gönderilmeye hazır olmadan önce üzerinde çalışmaya başlamalısınız. Etiket alanından en iyi şekilde yararlanmak ve grafik kalitesi açısından en iyi sonucu elde etmek için tasarımcınızın ve üreticinizin en baştan birlikte çalışmasını istersiniz.

Etiketinizi veya ekipman üreticinizi seçmek istediğinizde, ürününüzü elinize koymadan önce bunları doğru şekilde röportaj yapın. Daha önce bira kutuları için etiketler oluşturduklarından, sektörünüz hakkında gerçek bir anlayışa sahip olduklarından ve diğer tedarikçilerle güçlü bir ilişkiye sahip olduklarından emin olun. Dönüş sürelerini dikkatlice gözden geçirin ve minimum çalışmalarıyla ilgili olarak onları sorgulayın. İşletmenize layık olan herhangi bir tedarikçi bu gibi soruları kolaylıkla yanıtlayabilecektir.

Şerefe!

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.