Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PETG Isıyla Büzülen FİLMİN TANITIMI
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PETG Isıyla Büzülen FİLMİN TANITIMI

2023-04-13

Son şirket haberleri PETG Isıyla Büzülen FİLMİN TANITIMI

PET reçinesi, bir glikol (etilen glikol, EG) ve bir dibazik asidin (tereftalik asit, TPA) yoğunlaştırma polimerizasyonuyla elde edilen lineer homopolimerize bir polyesterdir ve kopolimerize polyester, bir alkol veya bir asitle modifiye edilmiş bir alkoldür.PETG, PCTG ve PCTA'nın yanı sıra parçalanabilir kopolyesterler de vardır.

PETG Isıyla Daralan Filmkristal olmayan bir kopolyesterdir.Üretim sürecinde, belirli bir miktar etilen glikol 1,4-sikloheksan dimetanol (CHDM) ile değiştirildiğinden, kristalleşme önlenebilir, böylece işleme ve şeffaflık geliştirilebilir.Ürünleri son derece şeffaftır ve darbe dayanımı mükemmeldir.Özellikle kalın cidarlı şeffaf ürünlerin şekillendirilmesi için uygundur.Mükemmel işleme ve şekillendirme özelliklerine sahiptir ve tasarımcının niyetine göre herhangi bir şekilde tasarlanabilir.Geleneksel ekstrüzyon, enjeksiyon kalıplama, şişirme ve emme kullanabilir.Plastik kalıplama yöntemleri, levha, levha pazarında yaygın olarak kullanılabilir.Etiket için PETG Shrink Film, şişe ve profil ve ikincil işleme performansı mükemmeldir ve geleneksel işleme ile değiştirilebilir.

PETG Heat Shrinking Film

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.