Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Şişeler için shrink sleeve etiketlerinin temel avantajları
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Şişeler için shrink sleeve etiketlerinin temel avantajları

2018-01-17

Son şirket haberleri Şişeler için shrink sleeve etiketlerinin temel avantajları

Şişeler için shrink sleeve etiketlerinin temel avantajları

Shrink sleeve'ler, birçok sektörde birçok ürün için ideal bir etiket olarak hızla popülerlik kazanmaktadır. Shrink sleeve dönüştürme ve uygulama teknolojisi daha yaygın hale geldiğinden, grafik tasarım çok yönlülüğü, konteynır şekliyle yaratılan yaratıcı pazarlama ile birleştiğinde, birçok tüketim malları şirketi tarafından kullanılabilen ürün farklılaşması yaratmaktadır. Bir yiyecek, içecek, ev temizlik ürünü, ilaç veya nutrasötik şişe, shrink sleeve, mükemmel bir etiketleme seçeneği olsun.

Shrink sleeve avantajları


Shrink sleeve etiketleri, diğer etiket dekorasyon teknolojilerine kıyasla şişeler için iki önemli avantaj sunar.

Shrink kollu tam konteyner süslemeyi destekleyebilir. Kol etiketleri birçok durumda tüm şişeyi kapsadığından, ürün pazarlamacıları ve etiket tasarımcıları stilistik düşünceler için daha geniş bir yüzey alanına sahiptir. Geleneksel spot etiketleri daha küçüktür ve ürün bilgilerini görüntülemek için mevcut miktar ve alanı sınırlar. Şişeler için küçültme kılıflarının kullanılması, ürün kabini, ürün bilgileri, promosyonlar ve düzenleyici bilgilerin iletişimi için bir platform olarak tam konteyner kullanabilir. Bir şişenin mevcut alanının büyük kısmına baskı yapabilme yeteneği, üreticiye, diğer seçeneklere kıyasla, tüketiciye daha fazla ürün bilgisi sağlama yöntemi sağlar.

Diğer önemli avantaj, shrink sleeve'ler ve benzersiz şekilli şişeler arasındaki uyumluluktur. Bir konteynerin şekli, önemli bir estetiktir ve şeklini ayarlamak, rekabetten farklılaşmak ve farklılaşmak için yaygın bir yoldur. Bununla birlikte, geleneksel olarak basınca duyarlı etiketlerin benzersiz şekilde şekillendirilmiş kaplara uygulandığı zaman bazı alışkanlıklar vardır. Bu dönüşümler arasında sınırlı etiket boyutu ve bilgi içeriği ve potansiyel etiket uygulama sorunları bulunur. Shrink sleeves, bu sorunları tam konteyner dekorasyonu ile çözebilir.

Şişeler için shrink sleeve düşünürken neler gözlemlenir?

Kapta görüntülenecek ürün bilgisi gereksinimleri önemli bir husus olabilir. Pazar segmentine bağlı olarak, pakette hangi bilgilerin bulunması gerektiğini belirleyen ve tüketiciler tarafından erişilebilen farklı düzenlemeler olabilir. Shrink sleeve etiket tasarımları, daha fazla ürün bilgisini etiketin grafiklerine entegre etmek için seçenekler sunabilir.

Şişeler için shrink sleeve etiketleri seçerken uygulama sürecini dikkate almak önemlidir. Shrink sleeve etiket segmentinde, birçok sözleşme dekoratörü, ilk kez shrink sleeve etiketlerini kullanmakla ilgilenen bir tüketim malları şirketi için bir giriş noktası sağlayabilir. Boş kaplara önceden uygulanmış etiketler, ilk shrink sleeve etiketleri kullanmaya geçiş için etkili bir çözüm olabilir. Bu, aynı zamanda, küçük işletme miktarlarını yönetmek, test pazarlamasını tamamlamak ya da yeni etiketleme ekipmanı kurulumuyla ilgili sermaye yatırım kararlarını yönetmek için esneklik yaratabilir.

Shrink tünelden geçmeden önce, shrink sleeve etiketleri bir makine tarafından sürekli olarak uygulanır veya elle tek tek uygulanır. Etiketleri manuel olarak uygulamak, kısa yollarla veya özellikle karmaşık şekilleri yönetmek için ideal bir seçim olabilir. Elle uygulanan etiketler, aynı zamanda, başlangıç ​​sermaye maliyetlerini en aza indirmek için iyi bir seçenektir. Makine tarafından uygulanan etiketler daha uzun çalışma uygulamaları için kullanılır ve değişen sermaye maliyetlerinde çok çeşitli çalışma hızlarını destekleyebilir.

Uzmanların etiketleme konusundaki yaygın problemlerden kaçınmak yardımcı olabilir


Etkili etiket tasarımı, etiket görünümünü optimize etmek için özel yazılım ve eğitimli tasarım personeli gerektirir. Bir etiketleme uzmanının deneyimine dayanarak, birçok üretici kol üzerindeki sanat eseri düzeninde tasarım problemlerinden kaçınır. Beklenmeyen ve potansiyel olarak itici olmayan sonuçlar, sleeve etiket teknolojisiyle deneyime sahip tasarımcılarla çalışılarak önlenir.

Etiket malzemesi seçimi, konteyner şekli, etiketleme ekipmanı ve shrink tünelin tasarımı ile etkilenir. Uygun malzeme seçimi, bitmiş etiketin işlem boyunca düzgün bir şekilde büzülmesini ve bitmiş etiketin görünümündeki kusurları önler.

Etiketin dikişi genellikle göz ardı edilir. Bilgili tasarımcılar, dikişi şişeye yerleştirme ile birlikte tasarıma uygulayabilirler. Ek olarak, etiket dikişine katılmak için kullanılan çözücünün doğru bir şekilde uygulanmasını sağlamak için uygun dönüştürme uygulamaları gereklidir. Yanlış uygulama ya da yanlış çözücünün kullanılması, açık ya da zayıf biçimde oluşturulmuş dikişlerden, etiket uygulamasından önce etiket malzemesinin bloke edilmesine kadar bir dizi problemle sonuçlanabilir.

İhtiyaçlarınız için doğru çözümü keşfedin


Shrink sleeve etiketleri şişeler için mükemmel bir etiket seçeneğidir. Tam konteyner etiket olmak, grafik tasarım çok yönlülüğü ve yaratıcı pazarlama için somut avantajlar sunuyor. Doğru malzemeyi seçme ve etiket görünümünü optimize etme konusunda yardım için etiket tasarım uzmanlarımızın bilgisine yaslanın.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.