Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PETG FİLM İLE PVC FİLM FARKI NEDİR?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PETG FİLM İLE PVC FİLM FARKI NEDİR?

2023-01-26

Son şirket haberleri PETG FİLM İLE PVC FİLM FARKI NEDİR?

PETG (polietilen tereftalat glikol)amorf plastik reçinelerin polyester serisidir.PETG tarafından üretilen ısıyla daralan film, yüksek mukavemet oranına ve mükemmel netliğe sahip yüksek yoğunluklu bir filmdir.PETG Shrink film, solvent bazlı UV kürlenmiş mürekkebin kullanıldığı ROTOGRAVURE'den FLEXO PRESS'e kadar her türlü baskı teknolojisi için uygundur.Doğal büzülme özellikleri, boylamasına yönde herhangi bir büzülme olmaksızın enine yönde %78'e ulaşan konturlu şekillere sahip kapların neredeyse tamamının kaplanmasını sağlar ve ayrıca kapların alt tarafındaki problemli "gülümseme etkisinden" kaçınır, bu da onu bir birçok uygulama için popüler seçim.

 

PETG Shrink film

PETG Shrink filmi

 

Polivinil klorür,PVC büzülme filmiyüksek yoğunluğunu korurken düşük sıcaklıklarda büzülür.PVC en yaygın kullanılan malzemedir.İyi bir berraklığa sahiptir, birçok sıcaklıkta büzülür ve hava koşullarına çok dayanıklıdır.Ayrıca, çekme işlemi sırasında sürtünmeye karşı dirençli kalırken kontrol edilmesi en kolay olanıdır.PVC shrink film, bir düzineden fazla aksesuarla karıştırılan ve ardından iki kez şişirilen etilen yöntemi PVC reçineden yapılmıştır.İyi şeffaflık, kolay büzülme, yüksek mukavemet, kullanıcı ihtiyaçlarına göre serbestçe ayarlanabilen bir büzülme oranı ve güçlü çalışabilirlik ile karakterize edilir!Aynı zamanda nispeten ucuz ve kullanımı kolay, bu da onu birçok uygulama için popüler bir seçim haline getiriyor.

 

 PVC shrink film

PVC büzülme filmi

 

 

PETG film ile PVC film arasında birkaç fark vardır:

 

 

PETG film ve PVC film, çeşitli uygulamalar için yaygın olarak kullanılan film türleridir.Bununla birlikte, ikisi arasında birini belirli bir uygulama için diğerinden daha uygun hale getirebilecek bazı önemli farklılıklar vardır.

 

Özellikler

 

PETG, PVC'den daha güçlü ve daha esnektir, ancak PVC suya ve kimyasallara karşı daha dayanıklıdır.

 

kullanımlar

 

PETG genellikle paketleme ve tabela uygulamalarında kullanılırken, PVC inşaat, döşeme ve şişirilebilir ürünler dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır.

 

geri dönüştürülebilirlik

 

PETG, eritilip yeni ürünlere dönüştürülebildiği için PVC'den daha kolay geri dönüştürülür.Özel geri dönüşüm tesisleri gerektirdiğinden PVC'nin geri dönüştürülmesi daha zordur.

 

Kimyasal direnç

 

İki film arasındaki diğer bir fark ise kimyasal dirençleridir.PETG film, asitler ve bazlar dahil olmak üzere çok çeşitli kimyasallara karşı dayanıklıdır, PVC film ise alkalilere karşı daha dirençlidir ve asitlere karşı o kadar dayanıklı değildir.

 

Genel olarak, PETG film ve PVC film arasındaki seçim, gerekli güç, esneklik ve kimyasal direnç gibi uygulamanın özel gereksinimlerine bağlı olacaktır.

 

Daha fazla bilgi için lütfenbu bağlantıyı ziyaret et.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.