Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PETG Isıyla Büzülen Film, Toksik Olmadığı Kabul Edilen Bir Malzemedir
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PETG Isıyla Büzülen Film, Toksik Olmadığı Kabul Edilen Bir Malzemedir

2023-05-19

Son şirket haberleri PETG Isıyla Büzülen Film, Toksik Olmadığı Kabul Edilen Bir Malzemedir

PETG Isıyla Daralan Filmyüksek şeffaflığa, iyi işleme performansına ve iyi tokluğa sahip ısıyla büzüşebilen bir etiket malzemesine dönüştürülebilen, toksik olmadığı kabul edilen bir malzemedir.PE polar olmayan bir malzeme olduğu için mürekkebe yapışması zayıftır ve mürekkep tabakası kolayca soyulur, bu nedenle baskıdan önce yüzey işlemi yapılmalıdır.PE ısıyla daralan film özellikle gıda, ilaç, içecek ve diğer endüstriler için uygundur.

PVC ısıyla daralan film, genellikle bir baloncuklu tüp germe işlemiyle üretilir.PVC ısıyla daralan film, su geçirmez, yanmaz, antistatik, kolay şekillendirilebilir, yüksek şeffaflık, yüksek parlaklık, yüksek büzülme (%70'e kadar), düşük girdi ve yüksek çıktı avantajlarına sahip olduğundan, günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır.Sentetik bir malzeme.Bununla birlikte, bu malzeme yandığında çevre korumasına elverişli olmayan zehirli gazlara eğilimlidir.

Yüksek Çekmeli PETG Shrink Filmçekme oranı düşüktür ve ağırlıklı olarak shrinkleme ve sarma etiketleri alanında kullanılır.Mürekkep tabakasının sürtünme direncini arttırmak ve basılı görüntüyü daha iyi korumak için, yüzey üzerinde aynı yapıdaki bir alt tabakanın lamine edilmesi de gereklidir.Düşük büzülme özelliğine sahip silindirik veya halka şeklindeki kaplar için uygundur.

POF ısıyla daralan film, bir ara katman olarak lineer düşük yoğunluklu polietilene ve bir iç katman ve bir dış katman olarak kopolipropilene sahiptir.Isıyla daralan bir film malzemesi olarak, POF ısıyla daralan film, toksik olmaması ve çevre dostu olması, yüksek şeffaflığı, yüksek büzülmesi, iyi ısıyla sızdırmazlık performansı, yüksek parlaklığı, tokluğu ve direnci nedeniyle esas olarak düzenli ve düzensiz şekilli ürünlerin paketlenmesi için kullanılır.Elektronik, günlük kimyasallar, gıda, konserve içecekler, süt ürünleri, ilaç ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılan geleneksel PVC ısıyla daralan filmin yerine geçen üründür.Yırtılma, homojen ısı büzülmesi ile karakterize edilir ve otomatik yüksek hızlı paketleme için uygundur.

OPS ısıyla daralan film, çevre koruma gereksinimlerini karşılayan yeni bir tür gövde paketleme malzemesidir.Yüksek mukavemet, yüksek sertlik, iyi parlaklık, yüksek büzülme (%65'e kadar), toksik olmayan, tatsız ve yağ direncine sahiptir ve gıda hijyen standartlarını karşılar.Bu film, farklı şekillere sahip bazı yeni ambalaj kaplarının etiketleme gereksinimlerini karşılayabilir ve bu da güzel görsel efektler sağlar.Mükemmel shrink etiketlerinin sürekli arayışı için, tam bir gelişmedir.

PETG Heat Shrinking Film

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.