Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Deli doktoru kol
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Deli doktoru kol

2018-01-17

Son şirket haberleri Deli doktoru kol

SHRINK SLEEVE

Neden Kol Etiketlerini Küçült?

Kesinlikle hiçbir şey satış noktasında harika bir ambalaj atıyor. Buna ek olarak, bugünün piyasasında hiçbir şey, büyük küçültme kılıfı etiket tasarımının POS etkisini atlatmaz.


Shrink Sleeve Etiketi Nedir?

Bir shrink sleeve etiketi, tasarlandığı pakete sığacak şekilde sarılmış bir etiket olarak bilinen 360 derecelik bir etikettir. Tüm kabı veya sadece bir parçasını sığdırabilir.
SHRINK SLEEVE
Shink Etiketleri, Shrink Sleeve, Kol Etiketleri, Wrap Etiketi


Bu tür etiketi kullanmanın yararlarından bazıları nelerdir?

Her geçen gün daha çok çeşitli faydalar vardır. Bize göre, en iyi olanlardan bazıları:

1. Tasarımın Etkisi


Tüm paketinize sığacak ve kaplayacak şekilde parlak renkli ve güzel tasarlanmış bir etiket düşünün. Ürününüzün eşsizliğini rekabetinizden karşılayacağını hiçbir soru yoktur.
Ek olarak, size özel bir görünüm vermek için geleneksel etiketlerden çok daha fazla seçeneğiniz var. Sıkça alıntı yaptığımız bazı örnekler, çok paketli bir shrink sleeve oluşturmak, folyo, spot parlaklık ve UV metalik mürekkep kullanmak için teknolojiyi kullanan mat bir parlak görünüm kullanıyor.

2. Etiket İçeriğinin Etkisi


Streç kılıf etiketiniz artık tüm ambalajınızı kapladığından, ihtiyacınız olan bilgileri sağlamak için bolca alana sahipsiniz.

3. Büyük Maliyet Tasarrufu


Özel shrink sleeve etiketleri, bir ürünü etiketlemek ve süslemek için daha uygun maliyetli bir yol sunar.
Ek olarak, bu teknolojiye sahip plakalar için herhangi bir maliyet söz konusu değildir, bu da tasarım değişikliklerinizi hızlı ve çok daha ekonomik bir şekilde yapabilmeniz anlamına gelir. Bunu dijital bir shrink sleeve üretmeyle ilişkili tüm diğer çapraz tasarruflara eklediğinizde, daha da fazla tasarruf edersiniz.

4. Tasarım Değişiklikleri Hızla Yapılabilir


Shrink sleeve teknolojisinin en iyi özelliklerinden biri, tasarım değişikliklerinin birkaç dakika içinde yapılabilmesidir. Gerekirse, bir basın kanıtı sırasında da yapılabilir ve kısa bir süre sonra basında yayınlanabilir.

5. Özel Paketleme Problemlerini Çözer


Benzersiz şekilde şekillendirilmiş bir ürününüz varsa, bunları nasıl yazdıracağınız ya da etiketleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Shrink sleeve etiketleri ile, bu sorun tamamen ortadan kaldırılmıştır ve ürünü daha çekici hale getirecektir.

6. Test ve One-Off


Test için bir çift prototip oluşturmak çok kolaydır.

7. 360 Derece Etiketleme


Paket tasarımınız olası her açıdan görülmektedir.

8. Popüler Özel Shrink Kol Etiket Uygulamaları


Hemen hemen her çeşit ambalaj malzemesi sektöründe kullanılan binlerce farklı uygulama bulunmaktadır. İşte favorilerimizden bazıları: güzellik ürünleri, eczacılık ürünleri, spor içecekleri, içecekler, gıda ürünleri, kişisel bakım ürünleri, kozmetik ürünler ve temizlik ürünleri.

9. Kol Etiketlerini Güvenlik İçin Kullanılabilir Küçülebilir mi?


Kesinlikle. Shrink sleeve'lerin en büyük kullanım alanlarından biri “kurcalanmış” markalardır. Bunlar uyarı etiketleri veya beraberindeki bir güvenlik mührü ile basılabilir. Mühür herhangi bir şekilde kurcalanırsa, derhal anlatabileceksiniz. Ek olarak, etiketler açılışta delinebilir. Bu tür etiketleme, yiyecek ve içecek olarak kullanılacak olan farmasötik ürünlerle yoğun olarak kullanılmaktadır.

10. Bir shrink sleeve geliştirmek için ne tür film malzemesi kullanılır?


Kullandığımız malzemeler genellikle PLA, EPS, PVC, PETG, OPP veya müşteri tarafından belirtilen bir çeşit özel filmdir.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.