Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Şişeler için kol etiketleri küçült
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Şişeler için kol etiketleri küçült

2018-01-17

Son şirket haberleri Şişeler için kol etiketleri küçült

Şişeler için kol etiketleri küçült

Ürünlerinizi etiketlemek ve 360 ​​derece ile üst üste dizmek için kullanılan shrink sleeve, şık renkler, metin veya gölgelerle süsleyin ve kurcalama veya güvenlik mührü olarak hizmet eder.

Konteynır boyutları farklıdır ancak Shrink sleeve etiketler gibi en yeni teknikleri kullanarak ürünlerinize giren her türlü kap (cam, plastik ve metal) ısınabiliriz. Büzüldükten sonra, ürünleriniz çok çekici veya göz alıcı görünmekle daha fazla müşteri kazanmaya yardımcı olur.

Yazdırmak için kullanılan birçok malzeme türü:

PVC Shrink Film: - Shrink işleminde maliyet etkin ve kolay kontrol edilebilir ve bu, sürtünme direnci için iyi şeylerdir.

Özellikler :

* Mükemmel Şeffaflık

* Düşük sıcaklıkta Yüksek Daralma yeteneği

* Nem / Yağa Direnç

* Ambalaj ürünleri için kullanılır

* Ekonomik film

PET Shrink Film: - Bu malzeme toksik değildir, kolayca geri dönüştürülebilir ve sürtünme direnci ve yüksek oranda büzülme sağlar.

OPS Shrink Film: - PET'den daha ekonomik ve en düşük dikey büzülme oranını sunan en tutarlı ürün. Genelde uygulama sırasında sıkmak için kullanılır.

Çeşitli Şişeler kullanılır Shrink sleeve etiketleri:


Büyük, küçük veya karmaşık boyutlar veya şekiller gibi birçok tipte kaba (şişe, pompa, teneke vb.) Uygulanan ısıyla daralan kovan etiketleri. Ürünlerde ısı daralmasından sonra ürünler çekici görünmekte ve satışların artmasına yardımcı olmaktadır.

Shrink etiketleri koruma (sabotaj), dekorasyon, bilgi ve ürünlerin tanıtımı ve sıklıkla görülen tıbbi ürün, gıda, meşrubat, kozmetik, evcil hayvan gıdaları, ev sanayileri için kullanılır. Bu yöntemde, etiketleriniz bir ısı tüneli veya ısı tabancası kullanılarak saniyeler içinde küçülür ve uygulanması kolaydır.

Kol etiketleri portföyü küçültmek:

Shrink sleeve etiketleri , ürünleri paketlemek veya tanıtmak ve satışları arttırmak için ideal bir yöntemdir.

etiket ve çıkartmalar, PVC film üreticisi, etiketleri küçültmek, Shrink sleeve

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.