Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Kollu: ama PVC, OPS, PETG ve PLA nedir?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Kollu: ama PVC, OPS, PETG ve PLA nedir?

2018-01-17

Son şirket haberleri Kollu: ama PVC, OPS, PETG ve PLA nedir?

Kollu: ama PVC, OPS, PETG ve PLA nedir?

Isıyla daralan etiketin nasıl ekonomik bir seçim olduğu belirtildi. Manşonun filminde kullanılan ana malzemeler PVC, PETG, OPS ve PLA'dır. Eğer bu kısaltmalar sizin için bir anlam ifade etmiyorsa, aşağıdaki açıklamalara bir göz atmanızı öneriyorum.

PVC (polivinil klorür). PVC, polietilenin arkasında, gezegendeki en çok kullanılan ikinci plastiktir. PVC film, çok saydam olmasının yanı sıra, net ve hassas görüntülemenin yanı sıra iyi bir büzme niteliğine (genellikle% 40 ile 65 arasında) sahiptir.

PETG (polietilen tereftalat glikol). PETG, PVC'den daha pahalıdır, ancak en yüksek daralma kabiliyetine sahip en dayanıklı filmdir (% 80'e kadar). Üstün parlaklık ve mükemmel şeffaflık ile karakterizedir.

OPS (yönlendirilmiş polistiren). OPS, elyafların belirli bir yönde yönlendirilmesinden oluşan bir germe işleminden geçirilen düşük yoğunluklu bir filmdir; bu, ısıyla büzülmenin meydana geleceği yöndür. OPS, sık sık kolayca sıkıştırılabilen kaplar için kullanılır.

PLA (polilaktik asit). PLA'nın çok iyi küçülme özellikleri vardır, ancak diğer film türlerinden daha buzlu bir görünüme sahiptir. Pratikte bazı dezavantajlar olsa bile, şu an için en çevre dostu film. PLA% 100 bitki materyalden yapıldığı için kompostlanabilir. Yine de hiç kimse bu tür malzemeleri endüstriyel ölçekte kompostlaştırmaz; Güneyden komşularımız bile değil. Ancak, geri çekilme işlemi düşük sıcaklıklarda yapılabildiğinden, daha az enerji kullanır.

Çeşitli filmlerin her birinin kendine özgü bileşenleri ve özellikleri vardır. Doğru olanı seçmek, projenizin titiz bir analizini gerektirir, belki de bırakmak istediğiniz çevresel ayak izine bağlı olarak. Neyse ki, uzmanlarımızla basit bir istişare, ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak doğru filmi seçmenize izin verecektir.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.