Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Çalışma, shrink sleeve filmin geri dönüşüm oranlarını artırdığını gösteriyor
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Çalışma, shrink sleeve filmin geri dönüşüm oranlarını artırdığını gösteriyor

2018-01-19

Son şirket haberleri Çalışma, shrink sleeve filmin geri dönüşüm oranlarını artırdığını gösteriyor

Çalışma, shrink sleeve filmin geri dönüşüm oranlarını artırdığını gösteriyor

Shrink sleeve filmler, büyük ölçüde 360 ​​derecelik bir ürün sunumu sağlama yeteneklerinin yarattığı raf etkisi nedeniyle en hızlı büyüyen etiket segmentlerinden biridir.


ABD firması AWA Alexander Watson Associates'e göre, shrink sleeve'ler% 5.5 CAGR seviyesinde büyüyor ve 2018'de satışları 12.750 milyon metrekare seviyesine ulaşması bekleniyor.


Bununla birlikte, günümüzde dezavantajların bir tanesi de büzülme kılıflarının geri dönüştürülebilmesiydi ve küresel marka sahipleri, çevresel ayak izlerini azaltmak için büzüşmeli kılıflı PET kapların geri dönüştürülebilirliğini arttırmanın yollarını aramaktadır.


Yeni RafShrink PO MDO 40 HS ürünü olarak çözüm sunmaktadır.


Şirket, 1 Şubat'ta New Orleans, New Orleans'daki Plastik Geri Dönüşümcüleri Birliği (APR) Teknik Forumu'ndaki yeni malzemeyi içeren tam vücutta bir shrink sleeve etiket geri dönüşüm çalışmasının sonuçlarını sundu.


Plastik Şekillendirme İşletmeleri ile yürütülen çalışma, şeffaf PET şişelerde kullanıldığında, poliolefin esaslı, rulo beslemeli bir shrink film etiketi olan RafShrink'in şu anda PETG etiketleri üzerinde önemli geri dönüşüm kazanımları sağladığını gösterdi. .
UPM Raflatac, RafShrink PO MDO 40 HS'nin 95 ° C'de% 61 oranında yüksek MDO büzülmesi ve% 3, yüksek netlikte ve parlaklıkta sınıfında en iyi bulanıklığı nedeniyle karmaşık konteyner şekillerinde üstün markalaşma sağlar. Shrink film ayrıca saatte 50.000'den fazla konteynırı etiketleyerek yüksek hızlarda da uygulanabilir.


Çalışma, geri dönüşüm sürecinde, poliolefin malzemesinin, PET şişe malzemeyle batırılan PVC ve PETG etiketlerinin aksine, kostik yıkama çözeltisinin üstüne yüzen açık PET şişelerden temiz ayrılmasını sağladığını göstermektedir. RafShrink PO MDO 40 HS, Plastik Geri Dönüştürücüler Birliği (APR) ve Avrupa Plastik Şişe Platformu (EPBP) tarafından Kritik Rehberlik ile buluşuyor.


Araştırmada RafShrink PO, berrak ve renkli PET şişeler ve diğer ambalaj malzemeleri üzerinde PETG etiketlerine karşı test edilmiştir. RafShrink PO etiketleri, altı önde gelen yakın kızıl ötesi (NIR) ekipman üreticisinde test edildiğinde PETG kılıf etiketleri için% 92'ye karşılık% 92'lik ortalama algılama oranları sağladı.


Çalışma, net PET şişelerin, tam vücut PO-bazlı bir shrink sleeve ile kaplanmış olsa bile, NIR sıralama ekipmanı tarafından tespit edilebildiğini göstermektedir. Sonuç olarak, RafShrink PO MDO 40 HS'yi kullanan marka sahipleri, PET ambalaj geri dönüştürülebilirlik oranlarını önemli ölçüde artırabilirken, geri dönüştürülmüş şeffaf PET kapların, küresel yiyecek ve içecek ürünlerinde yeniden kullanılmak üzere ihtiyaç duydukları mükemmel berraklığı ve kaliteyi sağlamaya devam etmelerini sağlar.


"Yiyecek ve içecek pazarı için bir poliolefin bazlı shrink sleeve film, RafShrink PO MDO 40 HS sunmaktan gurur duyuyoruz. RafShrink, olağanüstü markalama, üretkenlik ve verimlilik sağlayan, hafif gövdeli, tam gövdeli bir shrink sleeve çözümü için küresel üreticilerin zorlu şartlarını karşılamaktadır. Sürdürülebilirlik,"

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.