Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri TAMPER PROOF SHRINK SEALLERİ
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

TAMPER PROOF SHRINK SEALLERİ

2018-01-22

Son şirket haberleri TAMPER PROOF SHRINK SEALLERİ

TAMPER PROOF SHRINK SEALLERİ

Pazar Yeri ve Marka Güvenliğinde Ürün Güvenliği


Kaygıyı ortadan kaldırın, müşterilerin kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı olun ve marka ve itibarınızı kurcalamaya karşı korumalı bir büzülme manşonuyla koruyun. Bu güvenli shrink sleeve'ler ve kurcalanmaya dayanıklı etiketler, ürünlerinizi kurcalamaya karşı korurken mesajınızı tanıtmak için tasarlanmış etkili bir güvenlik çözümüdür. Lütfen Dikkat: Manşon, kabınızın kapağının, boynunun veya kapağının etrafına sıkıca oturmaktır. Güvenliği tam vücut kılıfı etiketlerine dahil edebilir ya da kapağa bir güvenlik seviyesi ekleyebilir veya kurcalanmaya açık sızdırmazlıklarla açabilirsiniz. Her iki şekilde de, kurcalayıcı cüruf küçültme kovanları kanıtlanmış, güvenilir bir ürün / ambalaj değiştirme göstergesidir.

mevcut seçenekler


Impact Sleeves, çeşitli güvenlik kurcalama güvence etiketleri ve mühürleri sağlar. Sunduğumuz en yaygın mühürler ve kollar şunlardır:


1) Delikli veya deliksiz PVC boruları temizleyin.
2) Delikli veya deliksiz renkli PVC borular (boyutlar ve renkler için arayın).
3) Üzerinde “Korumanız İçin Mühürlü” yazılı olan PVC boruları temizleyin (boyutlar ve renkler için arayın).
4) Delikli veya deliksiz dikişli PETG veya PVC'yi temizleyin.
5) İfadeleriniz veya logonuz ile delikli veya deliksiz olarak basılmış.
6) Ürününüzün rengi / ifadesiyle, delikli veya deliksiz sürekli olarak basılmış.
7) Tam vücut kurcalanmaya açık kurcalama güvence bandı ile shrink sleeve. Bunlar genellikle bizim tarafımızdan yapılabilen bir T-perf kullanırlar, ancak normalde ve daha ucuz bir şekilde uygulama ekipmanı tarafından yapılır.
8) Gömülü baskılı güvenlik güvence bandı ile Tam Gövde küçültme kovanı. Yukarıda belirtildiği gibi, bunlar genellikle bizim tarafımızdan yapılabilen bir T-perf kullanmaktadır, ancak normal olarak ve daha ucuz bir şekilde uygulama ekipmanı tarafından yapılmaktadır.

Seçim Süreci

Uygun kurcalanabilen kılıfın seçilmesi, marka görünümünüzde ve müşteri memnuniyetinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Seçim yapmadan önce aşağıdaki öğeleri göz önünde bulundurmanızı öneririz:


1) Kol maliyeti
2) Uygulama Maliyeti
3) Pazarlama Mesajı
4) Marka Resmi


Yeni başladık? Hangi tür kovana ihtiyacınız olduğuna emin değil misiniz? Yardımcı olabiliriz. Impact Sleeves, başlangıç ​​şirketleri ile çalışmakta ve maliyetleri düşürmeye yardımcı olmak için özel çözümler sunmaktadır. Ürününüz için özelleştirilmiş bir çözüm için bugün bize ulaşın. En iyi uyum için bu makineye yardımcı olabiliriz ve büzülme yönteminiz olan buhar, sıcak hava veya kızıl ötesi yönteminize dayanarak size yardımcı olabiliriz.

Uygulamalar / Sektörler

1) Gıda
2) İçecek
3) İlaç
4) Nutraceutical
5) Ruhlar
6) evcil hayvan bakımı
7) Çim Bakımı
8) Ev Ürünleri
9) Kişisel Bakım
10) Özel Etiket

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.