Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Ürün Paketleme için Shrink Kılıf Çeşitleri
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Ürün Paketleme için Shrink Kılıf Çeşitleri

2023-01-20

Son şirket haberleri Ürün Paketleme için Shrink Kılıf Çeşitleri

Özel shrink sleeve'ler, en popüler ürün paketleme türlerinden biridir.Ürününüz için daralan makaron kullanmanın çeşitli avantajları vardır:

● Promosyon ve markalama fırsatlarınızı en üst düzeye çıkaran 360 derecelik çizimler

● Neredeyse tüm cam, plastik veya metal kaplara uyum sağlama özelliğiyle esneklik

● Birden çok öğeyi bir promosyon veya toplu paketleme aracı olarak bir araya getirme yeteneği

Dört ana özel kılıf ambalaj türü vardır.Dört tür arasındaki farkları bilmek, proje hedefleriniz için doğru olanı seçmenize yardımcı olacaktır.

 

Standart Daralan Kılıf

KISMİ MANŞONLU ETİKETLER

Standart daralan makaronlar, ürün ambalajını kısmen kaplar, ancak kapağı kapatmak için kurcalanmaya açık bir mührü yoktur.Bu manşonlar, hemen hemen her tür ürün ve metal, cam veya plastikten yapılmış herhangi bir kap için çalışır ve kolay geri dönüşüm için tam boy fermuarlı bir delik içerebilir.Özel shrink sleeve etiketleri, özellikle aynı ürünün farklı çeşitlerinin etiketlenmesi söz konusu olduğunda, depolama maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olabilir.Örneğin, birkaç farklı konteyneri depolamak yerine, özel büzülme kılıfları, yalnızca bir tür konteyneri barındırmanıza ve gerektiğinde farklı etiketler eklemenize olanak tanır.

 

Tam Vücut Shrink Sleeve

TAM KOLLU ETİKETLER

Adından da anlaşılacağı gibi, tüm vücudu saran daralan makaronlar, kapak da dahil olmak üzere ürün ambalajının tüm yüzey alanını tamamen kaplar.Bu, işletmelerin markalarını canlı grafikler ve renk yönetimi ile tam HD tarzında sergileme fırsatı yaratır.Tam kılıflı etiketler, tüketici güvenliği için kurcalanmaya karşı korumalı bir mühür sağlar ve aynı zamanda, kolay geri dönüşüm ve büzülen kılıf ürün ambalajının basitleştirilmiş bir şekilde çıkarılması için tam uzunlukta bir fermuarlı delik içerebilir.

 

Küçültme Bantları

TAMPER-Belirgin Boyun Bandı

En küçük büzülme kollu etiket türü olan büzülme bantları, bazen fermuarlı perforasyon kullanarak müşterinin güvenliğini ve satın alma güvenliğini sağlamak için kapak çevresinde kurcalanmaya açık bir mühür oluşturmak için çalışır.İşletmeler logolarını, talimatlarını veya diğer grafikleri özel baskılı büzülme bantlarına koyarak ek bir marka bilinci oluşturma fırsatı sağlayabilir.

 

Kombinasyon Paketleme

ÇOKLU PAKET KOLLAR

Kombinasyonlu shrink sleeve'ler, aynı paketin birkaç farklı türünü bir arada paketlemenizi sağlar.Çoklu paket promosyonları yürütmek veya bir müşterinin toplu olarak satın alarak paradan tasarruf etmesine izin vermek için faydalıdırlar.Diğer potansiyel uygulamalar, "satın alma ile bonus hediye" öğeleri dahil olmak üzere ücretsiz ürün numuneleri eklemeyi veya daha az popüler olan ürünleri daha hızlı satmak için depodan gruplamayı içerir.

 

İLGİLİ MAKALE: Basınca Duyarlı Etiketler, Shrink Sleeve ve Esnek Ambalaj: Farkı Nedir?

Hangi tip manşonu seçerseniz seçin, ürününüze büzülmeyi uygulamak için doğru ekipmana sahip olmanız çok önemlidir.Arkası yapışkan olan ve ürününüze basınçla uygulanan geleneksel basınca duyarlı etiketlerin aksine, kılıf etiketler yapışkan kullanmaz ve bunun yerine ısıyla büzüşme tüneli veya buhar tüneli gibi mekanik büzülme ekipmanı kullanılarak kaplara büzülür.Daralan makaron uygulama süreci, önceden önemli bir kurum içi maliyet yatırımı gerektirebilir, bu nedenle, küçültme sürecini dış kaynak olarak kullanmak istiyorsanız, daralan makaron uygulamasında uzmanlaşmış bir yardımcı paketleyici bulmak başka bir seçenektir.

Dört farklı tipte shrink sleeve etiketi sunuyoruz, Bizimle iletişime geçin veya bir sonraki shrink sleeve ambalaj projeniz için ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

 

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.