Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Etiketinizin etkinliğini artırmak için tipografik ve grafik ipuçları
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Etiketinizin etkinliğini artırmak için tipografik ve grafik ipuçları

2018-01-19

Son şirket haberleri Etiketinizin etkinliğini artırmak için tipografik ve grafik ipuçları

Etiketinizin etkinliğini artırmak için tipografik ve grafik ipuçları

Bu ay, etikete adanmış bir blog gönderisine geri döndük ve grafik ve tipografik hileler sayesinde, etkinliğini artırabilirsiniz!

Birkaç ay önce, pazarlama stratejinizde ambalajlamanın önemi ve ambalaj etiketlerinin nasıl seçileceği hakkında bir blog paylaştık.

Ambalaj ve etiketlemenin bir ürünün başarısına katkıda bulunduğunu biliyoruz.

Etiketlerinizi daha da geliştirmek için bazı ipuçlarını burada bulabilirsiniz!

1- Etiketiniz için doğru tipografiyi seçmek

Etiketiniz için tipografi seçimi önemlidir! Her yazı tipinin önemi ve bir kimliği vardır. Etiketiniz bir mesaj iletmeli ve marka imajınızı yansıtmalıdır. Daha özel bir tipografik tarz bulmanızı sağlayan Dafont gibi web siteleri var: el yazması, modern, sans serif

Etiketinizin dikkat çekmesi için, değirmenden kaçının ve hatırlanmanız için nadiren kullanılan yazı tiplerini kullanmaya cesaret edin. Öte yandan, etiketiniz birkaç aydan fazla bir süredir yaşamak için tasarlandığından klasik veya zamansız bir görünüm de önemlidir.

Çok ince, ayrıntılandırılmış veya süslenmiş veya birlikte fazla sıkılmış olan karakterler okunamayabilir. Öte yandan “çok” cesur bir cesur, agresif olabilir. Doğru dengeyi bulmak ve tipografiyi ürünlerinizin imajına uyarlamak size kalmıştır.

2- Metin içeriğiyle oynayın

Logo, slogan veya slogan, tüm bu unsurlar çok önemlidir ve satın alma eylemi üzerinde önemli bir etkisi olacaktır.

Söz konusu ifadede veya metinde, tüketiciyi daha fazla bilgi edinmek isteyen ve bu nedenle satın alma işlemini teşvik edecek olan merakla oynayabilirsiniz.

Duyguyu paylaşın, etiketiniz aracılığıyla bir mesaj gönderin: “çevreye saygı”, “yerel kaynaklı”,… Ürününüzü tanıtın!

3- Çekici grafikler kullanın

Daha fazla grafik ve renkli bir etiket geliştirmek ister misiniz? Neden olmasın! Sadece yayınladığınız mesajla ve kullanılan tipografi ile tutarlı olun.

Besin değeri bilgileri de dahil olmak üzere, etiketlerin anlaşılmasına ek olarak müşterilerinizin mesajı okuyabilmesi, ürününüzü kolayca tanımlayabilmesi önemlidir.

4- Etiket baskınızın doğru partnerini belirleme

Etiketinizin son sunumu baskı kalitesine iner. Bu nedenle, doğru yazıcıyı dikkatli seçmelisiniz! IMS'de, geniş uzmanlığa sahip özüm çözümleri uzmanıyız!

Projenize güvenin!

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.