Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PVC Sıcak Kırılabilir Filmlerin Bireysel Özellikleri
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PVC Sıcak Kırılabilir Filmlerin Bireysel Özellikleri

2023-09-25

Son şirket haberleri PVC Sıcak Kırılabilir Filmlerin Bireysel Özellikleri

PVC ısıKüçültme Filmleribaskı sırasında kolayca kırılırlar. PVC küçülme filminin kalitesi iyi değil, ancak PVC için özel baskı mürekkebine kullanılan bir çözücü PVC filmini çözür,Ve bu çözücü düşük uçuşa sahiptir.PVC mürekkepinde çok fazla çözücü eriten PVC mürekkebin çözücü içeriği, PVC daralma filminin çözülmesine ve baskı sürecinde yırtılmasına neden olur.PVC özel baskı mürekkepleri kullanılmıyorsa, baskı dayanıklılığı iyi değil.

 

PVC Shrink Films

 

PVC küçültme filmleri

 

Sıcaklıkla küçülebilir film, alüminyum profilli ambalaj, kapılar ve pencereler, şarap, kutular, mineral su, çeşitli içecekler, kumaş ve diğer ürünlerin tüm paketi için yaygın olarak kullanılır.PVC küçültme filmleri, ısı dayanıklılığını, sertliğini, esnekliğini vb. artırmak için ek bileşenlerle. Bu yüzey filminin üst tabakası laktır, ortadaki ana bileşen polivinil klorürdür,ve alt katman bir arka kaplama yapışkan. Bu gün dünyada sevilen, popüler ve yaygın olarak kullanılan bir sentetik malzemedir. Üç boyutlu yüzey filmleri üretebilecek malzemeler arasında, PVC en uygun malzemedir.PVC'nin (yağmur geçirmez) benzersiz özellikleri nedeniyle inşaat malzemeleri endüstrisinde ve ambalaj endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır., yangına dayanıklı, antistatik, kolay şekillendirilmesi) ve düşük giriş ve yüksek çıkışı.

 

PVC ısı kısaltma filminin özellikleri:

1Ürünün görünüşü pürüzsüz, kalınlığı tekdüze, belirgin lekeler, yağ lekeleri, kirlilikler veya kıvrımlar yoktur;

2. Yüksek termal küçülme, yatay küçülme % 48 ± 3 ve dikey % 12 ± 3 ürüne yakındır.

3. İyi esneklik performansı. Paket küçüldükten sonra, çatlak olmadan dikey ve yatay yönlerden beton zemine 1 metre yüksekliğinden üç kez düşecek;

4Paket küçültüldükten sonra, renk değişikliği ve renk değişikliği gibi herhangi bir renk değişikliği olmaksızın 30 °C ortamında saklanmalıdır.

 

PVC daralma filmi etiketleri etiket pazarının bir parçasıdır ve şu anda hızlı bir şekilde büyümektedir.Bu, genel etiket pazarının yıllık yaklaşık % 5'lik büyüme oranından çok daha yüksek.Bu özellikler ve büyük gelişme beklentileri etiket baskı endüstrisinin en önemli özelliklerinden biri haline geldi.Önümüzdeki 5 yıl içinde, yerli ısı kısaltılabilir film pazarının %20'den fazla bir oranda büyüyeceği tahmin ediliyor..

 

PVC küçültme filmi etiketlerinin üretimi yüksek teknik gereksinimlere sahiptir. Özellikle PVC küçültme filmi yazdırırken, kurutma sıcaklığını nasıl kontrol edeceğiniz çok önemlidir.Normal su bazlı ve çözücü bazlı mürekkepler için, kurutma sıcaklığı çok yüksek. Malzeme ısı küçülmesine maruz kalır; Eğer sıcaklık çok düşükse, mürekkep yeterince kurumuyor, bu da yapışkanlık ve arka yüzey kirliliği gibi sorunlara neden oluyor.Bu yüzden süreç oldukça karmaşık ve reddedilme oranı yüksek.Şu anda en son üretim süreci üç işlemden oluşuyor.ve ko-ekstrüzyon patlama kalıplaması ile işlenmiştir.Bu işlem, geleneksel işlemden farklıdır çünkü erime özellikleri zayıf.Çift film kabarcık işlemi, farklı makinelerden hammaddelerin dışa çıkarılması ilkesine dayanır., ölçeği birlikte çıkartmak, şekillendirdikten sonra söndürmek ve daha sonra ürünü elde etmek için ısıtmak ve germek.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.