Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri PETG Malzemesinin Uygulama Alanları Nelerdir?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

PETG Malzemesinin Uygulama Alanları Nelerdir?

2023-02-20

Son şirket haberleri PETG Malzemesinin Uygulama Alanları Nelerdir?

PETG hammaddesison derece şeffaftır ve mükemmel darbe performansına sahiptir, özellikle kalın cidarlı şeffaf ürünlerin kalıplanması için uygundur.PETG ısıyla daralan filmPETG hammaddelerinden yapılmış yüksek performanslı bir büzülme filmidir, nihai büzülme oranının% 75'inden fazlası vardır, karmaşık şekilli kap ambalajlarına, geniş bir uygulama yelpazesine dönüştürülebilir, lütfenHYF'yi takip etanlamak!

 

PETG'nin ana kullanım alanları

 

Çarşaf

 

1. Geleneksel kalıplama yöntemlerini kullanarak, olağanüstü tokluk ve yüksek darbe mukavemeti ile 1 ~ 25,4 mm kalınlığında şeffaf malzeme hazırlayabilirsiniz, darbe mukavemeti poliakrilat sınıfı 3 ~ 10 kez modifiye edilmiştir, mükemmel kalıplama performansı, beyazlatma olmadan soğuk bükme, çatlak yok, yazdırması ve düzeltmesi kolay, iç ve dış mekan tabelalarında, depolama raflarında, otomat panellerinde, mobilyalarda, inşaat ve mekanik çamurluklarda vb. yaygın olarak kullanılır.

 

2.PCTG kartı esas olarak Avrupa'da kullanılmaktadır, ancak Kuzey Amerika ve Asya'da da giderek daha fazla uygulama almaktadır.Geniş bir işleme yelpazesine, yüksek mekanik mukavemete ve mükemmel esnekliğe, PVC'den daha yüksek şeffaflığa, iyi parlaklığa, kolay basılmaya ve çevresel avantajlara sahiptir. PETG malzemesi, kredi kartı malzemelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.Visa, dünyanın en büyük kredi kartlarından biridir. Şirket, 1998'de 580 milyon kartlık küresel kart ihracı ile. Şirket, kredi kartı malzemesi olarak diol-modifiye polyesteri (PETG) onayladı.Visa ayrıca üç farklı test tesisinden elde edilen sonuçların PETG'nin kredi kartlarına yönelik uluslararası standardın (150/IEC 7810) tüm gereksinimlerini karşıladığını gösterdiğini, dolayısıyla PETG kartlarının kredi kartı sektöründe yaygın olarak kullanılmasının muhtemel olduğunu belirtiyor.

 

Profil

 

Ürünler sert, şeffaf, parlaktır, basınç altında beyaz değildir, kalıplanması ve sonradan işlenmesi kolaydır, çevresel gereklilikleri karşılar ve gıda teması için FDA standartlarına uygundur.

 

Film için

 

Arasındaçeşitli shrink film türleri, PETG film, %78'e ulaşabilen en yüksek büzülme oranına sahiptir.PETG küçültme filmişu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde %15 ila %20'lik bir pazar payına sahip.1.28'lik bir bağıl yoğunluğa sahiptir ve yüksek emicilik, yüksek şeffaflık, yüksek parlaklık, düşük pus, kolay baskı, kolay değil avantajları ile karmaşık şekilli kaplar için ambalaj haline getirilebilen yüksek performanslı büzülme filmine özel olarak uygulanır. depolandığında düşme ve düşük doğal çekme oranı ve içecek şişeleri, gıda ve kozmetikler için shrink ambalajlara ve elektronik ürünler vb. için shrink etiketlere uygulanır. Avrupa ve ABD'de PVC filmlerin uygulanmasına ilişkin artan kısıtlamalarla birlikte, PETG'nin pazar payı her geçen yıl artıyor;çift ​​eksenli yönlendirilmiş PETG

film, yüksek kaliteli ambalaj baskısı için uygundur ve yalıtım malzemesi olarak kullanılır;tek yönlü streç PET ısıyla daralan film, çeşitli teneke kutuların, polyester şişelerin ve diğer kapların harici olarak etiketlenmesi için uygundur.

 

PETG heat shrink film

 

Şişeler için

 

PETG, düşük tokluğa sahip geleneksel polyester içecek şişelerini geliştirebilir ve büyük kapasiteli kalın cidarlı şeffaf kapların üretimi için uygundur;PETG yüksek derecede şeffaflığa sahiptir, kırılması kolay değildir, yüzey kaplaması kolaydır ve gıda ile temas için ABD FDA standartlarını karşılar ve gıda ve tıbbi ürünlerde kullanılabilir.Şu anda, Japonya plastik bira ambalajı için PETG filmi kullandı, Asahi şirketi için EASTMAN şirketi yeni bir plastik ambalaj bira şişesi, etiket seti için Doğu kopolyester filmi, gümüş ve siyah şeklinde, kara deliklerle desteklenmiş boyunda üretti. çekme halkası tipi kapaklı, biranın kalitesini sağlamak için ışığı engelleyebilir, havayı izole edebilir ve patlamaya dayanıklı işlevin sıçramasını önlemek için bir şişe kırılmasına sahiptir.Mükemmel büzülme performansı.

 

PETG heat shrink film

 

Kozmetik Ambalaj

 

Son yıllarda PETG, kozmetik ambalaj alanında büyük iş fırsatları elde etti.PETG kapları cam benzeri şeffaflığa ve cama yakın yoğunluğa, iyi parlaklığa, kimyasal dirence, darbe direncine sahiptir ve işlenmesi kolaydır ve enjeksiyonla kalıplanabilir, enjeksiyonla çekilebilir ve ekstrüzyonla üflenebilir ve benzersiz şekiller, görünümler üretebilir ve parlak renkler, donma, mermer dokusu, metalik parlaklık vb. gibi özel efektler. Diğer polyesterler, elastomerler veya ABS ile örtüşen enjeksiyon kalıplama da yapılabilir.PETG'den yapılan kozmetik ambalaj ürünleri arasında parfüm şişeleri ve kapakları, kozmetik şişeleri ve kapakları, ruj tüpleri, kozmetik kutuları, deodorant ambalajları, talk pudrası şişeleri ve göz kalemi kılıfları bulunur.

 

Diğerleri

 

PETG enjeksiyon kalıplama ürünleri, filtreler, östaki boruları, boru konektörleri, pompalar, klempler ve diyaliz ekipmanı gibi tıbbi cihazlardır.Mükemmel şeffaflık, parlaklık, iyi tokluk, işlenebilirlik ve mükemmel renklendirilebilirlik ile bardaklar, salata kaseleri, tuzluk ve biberlik vb.

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.