Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri SHRINK FİLM NE İÇİN KULLANILIR?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

SHRINK FİLM NE İÇİN KULLANILIR?

2023-01-24

Son şirket haberleri SHRINK FİLM NE İÇİN KULLANILIR?

filmi küçültmekürünleri korumak veya perakende satış için daha çekici hale getirmek amacıyla sarmak veya örtmek için kullanılan plastik bir filmdir."Şrink film" olarak adlandırılır çünkü ısıtıldığında büzülür ve sarılmakta olan öğenin şekline sıkıca uymasını sağlar.Ürünlerin ambalajlanmasında, özellikle düzensiz şekilli veya güvenli bir şekilde kapatılması gereken ürünlerin ambalajlanmasında yaygın olarak kullanılır.Shrink film aynı zamanda öğeleri bir arada demetlemek, paletleri kaplamak ve depolama veya nakliye sırasında ürünleri korumak gibi çeşitli endüstriyel ve ticari uygulamalarda da kullanılır.

 

Shrink Film

 

Shrink filmin bazı yaygın kullanımları şunları içerir:

 

 

Endüstriyel ve ticari uygulamalar

 

Shrink film, makine, ekipman ve diğer büyük parçaları dış etkenlerden veya nakliye sırasında korumak için kaplama dahil olmak üzere çeşitli endüstriyel ve ticari uygulamalarda kullanılır.

 

Tarımsal uygulamalar

 

Shrink film, seraları, mahsulleri ve diğer tarım ürünlerini elementlerden ve zararlılardan korumak için kaplamak için kullanılır.

 

inşaat uygulamaları

 

Shrink film, inşaat sırasında yalıtım ve alçıpan gibi yapı malzemelerini kaplamak ve korumak için kullanılır.

 

denizcilik uygulamaları

 

Shrink film, tekne, yat ve diğer deniz taşıtlarının nakliye ve depolama sırasında üzerini örtmek ve korumak için kullanılır.

Paketleme: Shrink film genellikle ürünleri nakliye veya depolama için paketlemek için kullanılır.Ürünleri taşıma sırasında tozdan, nemden ve hasarlardan korumaya yardımcı olabilir.

 

perakende satış paketlemesi

 

Shrink film ayrıca perakende satış için ürünleri, özellikle kurcalanmaya karşı korumalı paketleme gerektiren ürünleri paketlemek için de kullanılır.Shrink film ısınıp ürünün etrafında büzüştüğünde, filme zarar vermeden açılması veya çıkarılması zorlaşır.Genellikle kitaplar, DVD'ler ve diğer öğeler gibi perakende ürünleri paketlemek ve sergilemek için kullanılır.

 

paketleme

 

Shrink film, satış veya depolama için birden fazla öğeyi bir araya getirmek için kullanılabilir.Bu, özellikle setler veya kitler halinde satılan ürünler için yararlı olabilir.

 

etiketleme

 

Shrink film üzerine metin veya grafik basılabilir, bu da onu ürünleri etiketlemek ve markalamak için kullanışlı bir araç haline getirir.

 

Koruma

 

Shrink film, öğeleri elementlerden veya diğer hasar türlerinden korumak için kullanılabilir.Örneğin, sezon dışında yağmur ve kardan korumak için dış mekan mobilyalarını veya ekipmanlarını örtmek için kullanılabilir.

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.