Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri İçecek Şişesi Etiketinin Malzemesi Nedir?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

İçecek Şişesi Etiketinin Malzemesi Nedir?

2023-02-27

Son şirket haberleri İçecek Şişesi Etiketinin Malzemesi Nedir?

Gıda sektörü, özellikle içecekler hızla gelişiyor.İçecek pazarının hızlı gelişimi ile birlikte,ısıyla daralan film etiketleriiçecek şişeleri için doğal olarak daha da ısınıyor.BugünHYFanaliz edecekısıyla daralan film etiketleriherkes için.

 

Isıyla daralan film, yaygın olarak kullanılan malzemeleri etiketler.

 

I. PVC (polivinil klorür)

 

PVC büzülme filmiiyi şeffaflık, yüksek büzülme oranı, yırtılması kolay, yatay büzülme oranı %90, boyuna büzülme oranı %8, daha düşük maliyet kullanımı, yüksek çekme mukavemeti, sıcaklık büzülme aralığı, ısı kaynağı gereksinimleri yüksek değil, ana işleme ısı kaynağı sıcak hava, kızılötesi veya ikisinin bir kombinasyonudur.Shrink film çevre koruması zayıf, geri dönüşümü daha zor, yanması zehirli gaz üretecek, çevre korumaya elverişli değil, Avrupa'da Japonya yasaklandı.Çin'de, çevresel gereksinimler çok yüksek olmadığı için, ısıyla daralan film etiketleri alanında PVC hala ana malzemedir.

 

HYF PVC SHRINK FILM

HYF PVC SHRINK FİLM

 

II.PET film (polyester)

 

PET film, uluslararası kabul görmüş çevre dostu bir ısıyla daralan film malzemesidir ve PVC ısıyla daralan film, mevcut gelişmiş tek yönlü daralan filmin performansına çok benzer.%75'lik yatay büzülme oranı, %3'ten az olan uzunlamasına büzülme oranı ve toksik olmayan, çevre dostu, günümüzde PVC'nin yerini alacak ideal malzemedir.

 

III.PETG (modifiye polyester)

 

PETG filmi%78'e varan çekme oranı ve çekme oranını önceden ayarlayabilme özelliği ile çevre dostudur ve geniş çapta memnuniyetle karşılanmıştır.

 

HYF PETG SHRINK FILM

HYF PETG SHRINK FİLMİ

 

IV.PE (polietilen)

 

PE, özellikle gıda, ilaç, içecek ve diğer emtia etiketleri endüstrileri için uygun, toksik olmayan bir malzeme olarak kabul edilmektedir.Son derece şeffaf, iyi işleme performansına sahip, yüksek mukavemetli, çevre dostu ısıyla daralan film etiketler haline getirilebilir, ancak çok istikrarlı performansı nedeniyle basılabilirlik zayıftır ve yüzey işlemine tabi tutulmalıdır.Bu, uygulamasını bir dereceye kadar sınırlar.

 

V. OPP

 

OPP film, düşük bir büzülme oranına sahip olup, shrink sarma etiketleri alanındaki ana uygulaması, iyi kalite ve düşük fiyat, çok rekabetçidir.

 

Isıyla daralan film etiketleri, küçülen malzeme üzerine mürekkeple basılır ve paketleme sırasında etiketi yalnızca yaklaşık 70 santigrat dereceye kadar ısıtmanız gerekir ve ısıyla daralan film etiketi hızla büzülür ve içecek şişesine sıkıca oturur.Isıyla daralan film etiketlerinin kullanıcılar arasında bu kadar popüler olmasının nedeni, daralan etiketlerin birçok güzel desenle basılabilmesi ve iyi bir pazarlamaya sahip olabilmesidir.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.