Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri NEDEN BİYOBOZUNUR PLASTİK ÜRÜNLERİ SEÇMELİYİM?
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

NEDEN BİYOBOZUNUR PLASTİK ÜRÜNLERİ SEÇMELİYİM?

2023-03-01

Son şirket haberleri NEDEN BİYOBOZUNUR PLASTİK ÜRÜNLERİ SEÇMELİYİM?

Naylon poşetlere beyaz kirlilik denmesinin nedeni, geçmişte insanların çevre bilincinin zayıf olması, Çin'in atık sınıflandırma politikasının belirsiz olması, parçalanmayan plastik poşetlerin maliyetinin çok düşük olması, çeşitli yerlerin neredeyse ücretsiz olarak sağlanmasıdır. arz talebi aşar, insanlar tüketir ve vazgeçer, özel olarak geri dönüştürülemez.Bu nedenle, bir bahar esintisi, her yerde plastik torbalar var, daha çok beyaz plastik torbalar, beyaz kirlilik olarak bilinir.

 

Kullandığımız plastik poşetler biyolojik olarak parçalanabilen plastik poşetler ise bu sorun oluşmayacaktır.Çevre koruma ve tam çözünme, ürünlerimizin daha büyük özellikleridir.Ürünler, temel malzeme olarak polikarbonat PLA/PBAT kullanan kendi geliştirdiğimiz doğal plastik teknolojimize dayanmaktadır (hammaddeler isteğe göre özelleştirilebilen saman, kahve telvesi, bambu lifi, palmiye ipeği, çay yaprakları vb. olabilir) ve ürünleri yapmak için kimyasal dal modifikasyonunun üretim teknolojisini kullanmak.

 

PLA SHRINK FILM

HYF PLA SHRINK FİLM

 

Biyobozunur plastik kullanmanın faydaları nelerdir?

 

1. Arazi kaynaklarının rahatlatılması

 

İnsanlık tarihi boyunca plastik poşetlerin çok kullanışlı ve kullanışlı olması, insanların günlük yaşamlarında plastik poşetlerin ayrılmaz bir parçası olmasına yol açmıştır.Plastik poşetlerin rahatlığı, insanların plastik poşetlerin orijinal icadının genellikle bir kez kullanılıp sonra atılan tek kullanımlık bir ürün olmadığını unutmasına neden oldu.Ancak birçok kişi plastik poşet üretiminin ana hammaddesinin polietilen olduğunu, bozunmasının çok zor olduğunu, çok sayıda atılan plastik poşetin toprağa gömüldüğünü, bu da geniş bir arazi alanına yol açacağını bilmemektedir. "beyaz kirlilik" olan plastik torbaların gömülmesi ve uzun süreli işgal.İnsanlar biyolojik olarak parçalanabilen plastik poşetler için plastik poşetler kullandıklarında bu sorun çözülecektir.Orijinal polietilen plastik torbalarla karşılaştırıldığında bozunma çok zordur, biyolojik olarak parçalanabilen plastik torbaların bozulmayı tamamlaması için yalnızca birkaç aya ihtiyacı vardır, bu nedenle arazi kaynaklarının israfını daha büyük ölçüde hafifletir.

 

2. Karbon emisyonlarını azaltın

 

Biyobozunur plastik poşetler, geleneksel plastik poşetlere kıyasla övülmeye değer bir diğer nokta, yani karbondioksit salınımı.Biyobozunur plastik, karbondioksitin bozunma sürecinde geleneksel plastikten daha az salınır, çünkü biyobozunur plastik poşetler polietilen tarafından üretilmez, geleneksel plastik karbondioksit salınımından yaklaşık 2 kg daha azdır.

 

3. Enerji tüketimini azaltın

 

Üretim sürecindeki plastik poşetler fosil yakıtları tüketirken, biyolojik olarak parçalanabilen plastik poşetler fosil yakıtların neredeyse yarısını azaltacaktır.Örneğin, dünya çapındaki tüm plastik ürünler bir yıl içinde biyolojik olarak parçalanabilen plastik poşetlerle değiştirilirse, bu yıl yaklaşık 1,3 milyar varil fosil yakıt tasarrufu sağlanabilir, bu tasarruf miktarı küresel fosil yakıt tüketiminin neredeyse bir bölümünü oluşturur.

 

Naylon poşetler insanların günlük yaşamlarında bir "gereklilik" olabilir, ancak biyolojik olarak parçalanabilen plastik poşetler onları değiştirilebilir öğelere dönüştürebilir.Biyobozunur plastik poşetler, çevreyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çok önemlidir.

 

HYFtekliflerkomple çözümlerbireysel müşteri gereksinimlerine göre uyarlanmıştır ve dünyanın önde gelen en önemli plastik film üreticilerini temsil ediyoruz.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.