Mesaj gönder
Haberler
Evde > Haberler > Şirket Haberleri Gündelik yaşamda PVC SHRINK FILM'in Geniş Uygulamaları
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-027-83991169
Şimdi iletişime geçin

Gündelik yaşamda PVC SHRINK FILM'in Geniş Uygulamaları

2023-09-18

Son şirket haberleri Gündelik yaşamda PVC SHRINK FILM'in Geniş Uygulamaları

PVC küçültme filmleritermoplastik bir filmdir. Üretim sürecinde gerilmekte ve yönlendirilmekte ve kullanım sırasında ısı ile küçülmektedir. Filmin ısı küçülme kabiliyeti 1936 yılından itibaren uygulanmıştır.Lastik filmler esas olarak bozulabilir gıdaları küçültmek ve paketlemek için kullanılıyorduGünümüzde, ısı küçültme teknolojisi, plastik küçültme filmi ile neredeyse tüm ürünlere geliştirildi. Ayrıca, küçültme ambalajı, küçültme etiketleri ve küçültme kapağı yapmak için de kullanılır.Böylece basımı kolay olmayan veya karmaşık şekillere sahip kaplar etiketlenebilirSon zamanlarda, gittikçe daha fazla yeni uygulama alanı geliştirildi.Üretim teknolojisi ve özellikleri Paketleme filmlerinin üretimi genellikle kalın filmler üretmek için ekstrüzyon üfleme veya ekstrüzyon dökme kullanır, ve daha sonra yumuşatma sıcaklığının üzerinde ve erime sıcaklığının altında yüksek bir elastik sıcaklıkta uzunlamalı ve kesişli germe,Ya da sadece bir yönde uzanır ve diğer yönde uzanmaz.. Birincisi iki eksenli gerilmiş küçülme filmi, ikincisi ise tek yönlü küçülme filmi olarak adlandırılır. Kullanıldığında, sıcaklık germe sıcaklığından yüksek veya yakın olduğunda,küçülme kuvveti paketlenmiş ürünü güvenilir bir şekilde sarar.

 

PVC Shrink Films

 

PVC küçültme filmleri

 

PVC küçülme filmi esas olarak gıda ve içeceklerde kullanılır.Şeffaf PVC daraltma filmleri, zehirli ve kirletici değildir. Dış ambalajlarda kullanılır. Nem geçirmez, hasar geçirmez, kirlilik geçirmez, üreticiler tarafından sevilen mükemmel işlevlere sahiptir.PVC küçülme filmi sadece gıdalarda kullanılmıyorPVC küçülme filmi, yüksek kaliteli kozmetik ambalajları için idealdir, bu nedenle PVC küçülme filmi günlük yaşamımızda vazgeçilmez bir konuma sahiptir.

 

Kolay deforme olması nedeniyle, PVC küçülme filmi, hayatımızda yaygın olarak kullanılan kağıt eşyalarının ambalajı, içecek şişelerinin dış ambalajı,ve bazı masa eşyalarının ambalajı PVC ısı küçülebilir filmden yapılmıştır.Güçlü elastik gerginlik, malları iyi sarıp malların hasar görmesini etkili bir şekilde önleyebilir ve yetersiz ambalaj nedeniyle malların gevşemesinden ve deformasyonundan kaçınabilir.Bu avantaj, PVC filminin farklı müşterilere göre ısı olarak küçülmesini sağlar.Farklı deformasyonlara maruz kalmalı, farklı ihtiyaçlarını karşılamalı.

 

Günümüzde birçok endüstride kullanılmaktadır, örneğin birçok yemek endüstrisinde sterilize edilmiş masa tabaklarının ambalajlanması, el sanatlarının antioksidan iç ambalajlanması, oyuncakların iç torbaları vb.Çeşitli alanlarda büyük bir rol oynayanBu sihirli bir etki.

 

Küçültme filmi pazarının gelişmesiyle birlikte, küçültme filmi ürünlerinin homojenliği giderek daha belirgin hale geliyor veÇok amaçlı küçültme filmi üreticisiBu nedenle, küçülme filmi ambalajı üzerindeki çabaların artması, ürün temalarını vurgulayabilir ve tüketicileri çekebilir.Çeşitli benzer küçülme filmi pazarlarının ihtiyaçlarını karşılayan PVC küçülme filmlerinin tasarımı da bir üreticinin pazar tanıtımındaki gücünü yansıtır.Çevre koruması endüstri açısından bir arka plan haline geldiğinde,Artan araştırma ve geliştirme teknolojileri sayesinde giderek daha fazla üreticiler düşük karbonlu ve çevre dostu ambalajlama yöntemlerini ve ambalaj malzemelerini seçmektedir.Endüstrideki tanınmış üreticilerin ambalajlarında çevre koruma sloganları, yeni teknolojiler ve yeni malzemeler kullanmak, daha temiz üretim mekanizmaları, yeşil,Çevreye uygun düşük enerji tüketimi, düşük kirlilik ve düşük emisyonlu (ekonomik model) üretim yöntemleri ve ürün yapıları, böylece karbon emisyonlarını azaltmak ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma.Gündelik yaşamda PVC daralma filminin yaygın kullanımı ile, üreticiler ambalaj tasarımının başlangıcından itibaren basitlik, pratiklik ve çevre koruması gereksinimlerini karşılamalıdır.

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Shrink Film Ruloları Tedarikçi. Telif hakkı © 2017-2024 shrinkfilmroll.com . Her hakkı saklıdır.